EDC Teis Graver - Lumsaas

Ejendomsmægler Nykøbing Sj.

Velkommen til din lokale ejendomsmægler i Nykøbing Sj.
EDC Teis Graver er et af Odsherreds største ejen­doms­mæg­ler­fir­ma­er med mere end 30 års virke i området. Med 4 boligbutikker fordelt i Odsherred og en butik i Dianalund har vi kontakten til sælgerne, ligesom vi har kontakter til køberne over hele Danmark via vores netværk i EDC. Vi har engagerede medarbejdere hovedsagligt bosiddende i lokalområdet, som løbende bliver efteruddannet. Alt dette gør at du er sikret de bedste forudsætninger for et godt samarbejde.

Vi beskæftiger os primært med køb/salg af fritidshuse, helårsboliger, grunde samt mindre land­brugs­e­jen­dom­me.

I forretningen finder du personale, der er bosiddende i lokalområdet. Det giver vores kunder en garanti for et grundigt kendskab til lokale forhold.

EDC Teis Graver Lumsaas er med i EDC kæden, som er en sammenslutning af selvstændige ejen­doms­mæg­le­re med over 230 butikker i Danmark.

Det betyder, at vi hele tiden er i kontakt med købere og sælgere i lokalområdet og på lands-plan bl.a. via EDC Mæglernes hjemmeside www.edc.dk

Når du sætter din ejendom til salg hos EDC Teis Graver - Lumsaas/Odden, Asnæs ,Vig/Lyngen/Sejerøbugten, er din ejendom med i vores store lokale Bolig Nyt der opdateres dagligt.

EDC Teis Graver - Lumsaas
Oddenvej 1564500 Nykøbing Sj
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
29 78 02 42
Åbningstider
Mandag
10:00 - 17:00
Tirsdag
10:00 - 17:00
Onsdag
10:00 - 17:00
Torsdag
10:00 - 17:00
Fredag
10:00 - 17:00
Lørdag
10:00 - 12:00 + efter aftale
Søndag
Efter aftale

Bestil et Salgstjek og få en grundig vurdering af din bolig

Aftal et gratis og uforpligtende møde


Overvejer du at sælge nu, og vil gerne kende værdien af din bolig? 

Kontakt os i dag og få et gratis uforpligtende møde. Vi gør os umage for at sikre, at salget af din bolig bliver en tryg og god oplevelse.

Bestil dit Salgstjek

Få professionel kø­ber­rå­d­giv­ning

Vores køberrådgiver hjælper dig godt igennem hele købsprocessen og sørger for, at du er i trygge hænder. Vi er med dig hele vejen, fra boligen er fundet, og til handlen er gået igennem.

Book købermøde

Mød din lokale ejendomsmægler

Oplysninger om ejen­doms­mæg­le­ren

For­sik­rings­op­lys­nin­ger

Vi har tegnet an­svars­for­sik­ring hos HDI Forsikring Langebrogade 3F DK-1411 København K (CVR.nr. 37 27 62 51) Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejen­doms­mæg­ler­for­e­ning Gammel Kongevej 60 1850 Frederiksberg C