EDC Åløkken

Ejendomsmægler Odense C

Velkommen til din lokale ejendomsmægler i Odense C - EDC Åløkken.

Hos EDC Åløkken vil du blive mødt af både solid erfaring og ung dynamik. I vores team supplerer vi hinanden. Vi er gode til at få vores individuelle styrker i spil, således at mange års kendskab til boligmarkedet friskes op med spændende, nye ideer fra vores yngre medarbejdere.

Fælles for os alle er dog, at vi vil gøre vores yderste for at give dig den absolut bedste oplevelse, hvor du føler dig tryg og hørt hele vejen igennem processen – uanset om du ønsker at købe eller sælge.

Bo­ligaf­de­lin­gen: Her møder du Frank, Kåre og Louie. Frank og Kåre har tilsammen 50 års erfaring med boligmarkedet. De suppleres af Louie, der altid sikrer en god dynamik af ung ærgerrighed. Hos os er du altid i de bedste hænder!

Lej­lig­heds­af­de­lin­gen: Her møder du Martin og Rasmus. Hos os er dit lejlighedssalg altid i højsædet. Vi har specialiseret os i salg af ejer­lej­lig­he­der for at give dig de optimale betingelser for et godt salg. Vi har solgt lejligheder i hele byen, hvorfor vi har et rigtig godt kendskab til byens mange ejerforeninger.

Hos os brænder vi for at gøre et godt stykke arbejde for dig.

Vi glæder os til at se dig til en god kop kaffe og en uforpligtende snak i EDC Åløkken!

EDC Åløkken
Åløkke Alle 195000 Odense C
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
41 98 88 94
Åbningstider
Mandag
09:00 - 17:00
Tirsdag
09:00 - 17:00
Onsdag
09:00 - 17:00
Torsdag
10:00 - 16:00
Fredag
09:00 - 17:00
Lørdag
Efter aftale
Søndag
Efter aftale

Bestil et Salgstjek og få en grundig vurdering af din bolig

Aftal et gratis og uforpligtende møde


Overvejer du at sælge nu, og vil gerne kende værdien af din bolig? 

Kontakt os i dag og få et gratis uforpligtende møde. Vi gør os umage for at sikre, at salget af din bolig bliver en tryg og god oplevelse.

Bestil dit Salgstjek

Få professionel kø­ber­rå­d­giv­ning

Vores køberrådgiver hjælper dig godt igennem hele købsprocessen og sørger for, at du er i trygge hænder. Vi er med dig hele vejen, fra boligen er fundet, og til handlen er gået igennem.

Book købermøde

Mød din lokale ejendomsmægler

Oplysninger om ejen­doms­mæg­le­ren

For­sik­rings­op­lys­nin­ger

Vi har tegnet an­svars­for­sik­ring hos HDI Forsikring Langebrogade 3F DK-1411 København K (CVR.nr. 37 27 62 51) Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejen­doms­mæg­ler­for­e­ning Gammel Kongevej 60 1850 Frederiksberg C