EDC Poul Erik Bech

Din ejendomsmægler, Odense M

Velkommen til din lokale ejendomsmægler i Odense M, EDC Poul Erik Bech. Uanset om du er på udkig efter en ny bolig, står over for at skulle sælge dit hus eller måske begge dele, står vi klar til at hjælpe dig godt igennem din bolighandel.

Butikken er beliggende i hjertet af Odense M mellem Hunderup- og Mun­keb­jerg­kvar­te­ret – nærmere bestemt i krydset mellem Ringvejen og Hjallesevej. Siden 2009 har vi været en del af EDC Poul Erik Bech, som er Danmarks største og eneste landsdækkende ejen­doms­mæg­ler­virk­som­hed med mere end 80 butikker fordelt over hele Danmark. Vi har gode par­ke­rings­mu­lig­he­der bag butikken på Østerbæksvej.

Vi tilbyder et professionelt salgsarbejde og alle ansatte i butikken arbejder for at yde en høj service og skabe et godt samarbejde med kunderne. Flid, etik og godt købmandsskab er nøgleordene som danner vær­di­grund­la­get i vores dagligdag.

Vi arbejder dagligt med kunder fra vores landsdækkende køberkartotek. Her igennem har vi mulighed for, at tilbyde vores kunder et helt unikt koncept. Den rigtige køber til din bolig skal ofte findes uden for lokalområdet. Vælger du EDC Poul Erik Bech til at forestå salget, får du en mæg­ler­virk­som­hed, hvor vi hver dag fra vores mange boligbutikker arbejder med at skaffe købere og matche dem med boliger til salg. Vi sikrer os det fornødne lokalkendskab kombineret med en samlet salgskraft, der er unik i det danske mæglermarked, hvilket giver dig en markant øget chance for et salg.

Poul Erik Bech Fonden
Vores hjerter brænder ikke kun for boliger i Odense M. Bag os er Poul Erik Bech Fonden, som via overskuddet i mæg­ler­virk­som­he­den støtter foreninger, hvor frivillige kræfter yder en indsats for at gøre en forskel for andre. Det kan du læse mere om på po­u­le­rik­be­ch­fon­den.dk

EDC Poul Erik Bech
Hjallesevej 1165230 Odense M
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
18 21 51 01
Åbningstider
Mandag
09:00 - 17:00
Tirsdag
09:00 - 17:00
Onsdag
09:00 - 17:00
Torsdag
09:00 - 17:00
Fredag
09:00 - 16:00
Lørdag
Efter aftale
Søndag
Efter aftale
Lørdag, søndag og helligdage: Åbent for fremvisninger og vurderinger

Bestil et Salgstjek og få en grundig vurdering af din bolig

Aftal et gratis og uforpligtende møde


Overvejer du at sælge nu, og vil gerne kende værdien af din bolig? 

Kontakt os i dag og få et gratis uforpligtende møde. Vi gør os umage for at sikre, at salget af din bolig bliver en tryg og god oplevelse.

Bestil dit Salgstjek

Få professionel kø­ber­rå­d­giv­ning

Vores køberrådgiver hjælper dig godt igennem hele købsprocessen og sørger for, at du er i trygge hænder. Vi er med dig hele vejen, fra boligen er fundet, og til handlen er gået igennem.

Book købermøde

Mød din lokale ejendomsmægler

Oplysninger om ejen­doms­mæg­le­ren

For­sik­rings­op­lys­nin­ger

Vi har tegnet an­svars­for­sik­ring hos HDI Forsikring Langebrogade 3F DK-1411 København K (CVR.nr. 37 27 62 51) Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejen­doms­mæg­ler­for­e­ning Gammel Kongevej 60 1850 Frederiksberg C