EDC Poul Erik Bech

Ejendomsmægler Randers

Velkommen til din lokale ejendomsmægler i Randers, EDC Poul Erik Bech.

Flid, etik og godt købmandskab er nøgleordene som danner vær­di­grund­la­get i vores dagligdag

I butikken finder du et yderst erfarent team, hvor vi tilsammen har hele 95 års erfaring i branchen. Vores mæglere i butikken er lokale og kender markedet ud og ind.

Vi er ikke ejet af nogle banker, men bag os står EDC Poul Erik Bech Fonden, som støtter foreninger, hvor frivillige kræfter yder en stor indsats for at gøre en forskel for børn, der trænger til flere smil i hverdagen. Støtten kommer via overskuddet i mæg­ler­virk­som­he­den. Læs mere om fonden på www.po­u­le­rik­be­ch­fon­den.dk

Vi er beliggende i bunden af Østervold, nærmere i Dytmærsken 18 – herfra har vi et ideelt ud­stil­lings­vin­due til din ejendom.

Vi skiller os ud for mængden blandt mæglere i Randers ved følgende:
- Op­følg­nings­mø­de hver 6. uge
- Prisvindende markedsføring
- 81 EDC Poul Erik Bech butikker på landsplan med tæt dialog med vores jyske butikker i Århus, Viborg, Silkeborg, Herning og Aalborg. Vi har kontakten til køberne uanset hvor i landet de skal findes.
- En af kommunens bedste salgsrate, hvilket giver dig bedst mulig chance for at din bolig ikke blot er til salg, men også bliver solgt!
- EDC har mere end 6 mio. besøg om måneden på edc.dk og er dermed det mest besøgte boligsite i Danmark (kilde: Dansk Online Index)

Vi har modtaget mange priser for vores arbejde, senest i 2021 modtog vi kåringen som årets stabile butik blandt EDC Poul Erik Bechs mange butikker i Jylland og på Fyn.

Vi håber vi ses – ellers kontakt os allerede i dag på telefon 87 11 87 11 eller på mail 893@edc.dk


EDC Poul Erik Bech
Dytmærsken 188900 Randers C
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
32 15 48 59
Åbningstider
Mandag
09:00 - 17:00
Tirsdag
09:00 - 17:00
Onsdag
09:00 - 17:00
Torsdag
09:00 - 17:00
Fredag
09:00 - 16:00
Lørdag
Efter aftale
Søndag
Efter aftale

Bestil et Salgstjek og få en grundig vurdering af din bolig

Aftal et gratis og uforpligtende møde


Overvejer du at sælge nu, og vil gerne kende værdien af din bolig? 

Kontakt os i dag og få et gratis uforpligtende møde. Vi gør os umage for at sikre, at salget af din bolig bliver en tryg og god oplevelse.

Bestil dit Salgstjek

Få professionel kø­ber­rå­d­giv­ning

Vores køberrådgiver hjælper dig godt igennem hele købsprocessen og sørger for, at du er i trygge hænder. Vi er med dig hele vejen, fra boligen er fundet, og til handlen er gået igennem.

Book købermøde

Mød din lokale ejendomsmægler

Oplysninger om ejen­doms­mæg­le­ren

For­sik­rings­op­lys­nin­ger

Vi har tegnet an­svars­for­sik­ring hos HDI Forsikring Langebrogade 3F DK-1411 København K (CVR.nr. 37 27 62 51) Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejen­doms­mæg­ler­for­e­ning Gammel Kongevej 60 1850 Frederiksberg C