EDC Selandia Ringsted

Ejendomsmægler Ringsted

Velkommen til din lokale ejendomsmægler i Ringsted - Selandia Ringsted.

EDC Selandia Ringsted, Nørretorv 2, 4100 Ringsted har mere end 25 års lokal erfaring. Virksomheden har udviklet sig til i dag at have mere end 20 medarbejdere, fordelt på 5 for­ret­nings­ste­der, hvor vi dagligt varetager vores kunders interesser i forbindelse med køb, salg, vurdering af bolig landbrug og erhverv. Vi vejleder kunder i forbindelse med køb af fast ejendom med EDC Køberservice, herunder gennemgås behovet for bl.a. samejekontrakt o.a.

Vi har lo­kal­kend­ska­bet og er for­hand­lings­van­te. Vi er en del af Danmarks største ejen­doms­mæg­ler­kæ­de vi har en stor geografisk spredning og et unikt kendskab til vores lokalområder. Vi har drevet ejen­doms­mæg­ler­fir­ma i mere end 50 år og det er vi stolte af.

Vi påstår, at vi er de mest erfarne ejen­doms­mæg­le­re i vores lokalområder og vi er ikke ejet af en bank eller en kreditforening. Og vi har igennem årene solgt mange tusinde ejendomme i området.

EDC Selandia består af 5 butikker beliggende i Sorø, i Ringsted, Haslev, Ejby ved Køge, og i Køge.

EDC Selandia Ringsted
Nørretorv 24100 Ringsted
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
42 54 25 39
Åbningstider
Mandag
09:00 - 17:00
Tirsdag
09:00 - 17:00
Onsdag
09:00 - 17:00
Torsdag
09:00 - 17:00
Fredag
09:00 - 17:00
Lørdag
09:00 - 17:00
Søndag
Efter aftale

Bestil et Salgstjek og få en grundig vurdering af din bolig

Aftal et gratis og uforpligtende møde


Overvejer du at sælge nu, og vil gerne kende værdien af din bolig? 

Kontakt os i dag og få et gratis uforpligtende møde. Vi gør os umage for at sikre, at salget af din bolig bliver en tryg og god oplevelse.

Bestil dit Salgstjek

Få professionel kø­ber­rå­d­giv­ning

Vores køberrådgiver hjælper dig godt igennem hele købsprocessen og sørger for, at du er i trygge hænder. Vi er med dig hele vejen, fra boligen er fundet, og til handlen er gået igennem.

Book købermøde

Mød din lokale ejendomsmægler

Oplysninger om ejen­doms­mæg­le­ren

For­sik­rings­op­lys­nin­ger

Vi har tegnet an­svars­for­sik­ring hos HDI Forsikring Langebrogade 3F DK-1411 København K (CVR.nr. 37 27 62 51) Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejen­doms­mæg­ler­for­e­ning Gammel Kongevej 60 1850 Frederiksberg C