Ejendomsmægler Samsø

EDC Samsø A/S

EDC Samsø A/S har mere end 25 års erfaring med salg af fast ejendom på Samsø. Som fastboende gennem mange år har vi generelt et indgående kendskab til øen. Dermed kan vi give den bedste rådgivning i bolighandel. Vi påtager os også andre opgaver, der indebærer digital tinglysning, f.eks. servitutter, arealoverførsler, familieoverdragelser og lignende.

EDC er Danmarks største kæde af ejendomsmæglere. Vi er én af de mere end 230 selvstændige mæglerforretninger der udgør EDC. Det betyder, at når du vælger EDC Samsø A/S, bliver din bolig markedsført både lokalt og landsdækkende. www.edc.dk er en af Danmarks meste besøgte boligsider. Det giver din bolig en slagkraftig og synlig markedsføring.

Fra 1. januar 2013 er EDC Samsø A/S i samarbejde med Feriepartner Odder-Juelsminde indtrådt i Feriepartner kæden. Vi udlejer således også feriehuse nu. Feriepartner Danmark er Danmarks største kæde af selvstændige udlejningsbureauer. Vil du udleje dit sommerhus er du velkommen til at kontakte os.

"Mens du venter på salg" betyder at du både kan have dit sommerhus til salg og samtidig udleje det - uden at være bundet af lange opsigelsesfrister.

Skal udfyldes

Aftal et gratis og uforpligtende møde med EDC Samsø Ejendomskontor

 
 

Jeg giver samtykke til, at EDC-gruppen må anvende mine oplysninger til at kontakte mig med nyheder, informationer, tilbud og markedsføring af ydelser inden for ejendomsrelaterede områder via elektronisk post, herunder e-mail og sms, telefon eller brev. EDC-gruppen videregiver ikke mine oplysninger til tredjemand, og samtykket kan altid tilbagekaldes via e-mail til edc@edc.dk.

Læs mere

Mød din lokale ejendomsmægler

   
Der er ingen boliger i den valgte kategori eller kommune.
Vi kan desværre ikke vise indholdet i øjeblikket. Prøv igen senere...

Oplysninger om ejendomsmægleren

Forsikringsoplysninger

Vi har tegnet ansvarsforsikring hos 

HDI Danmark
Indiakaj 6, 1.
DK-2100 København Ø
(CVR.nr. 37 27 62 51)

Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejendomsmæglerforening
Islands Brygge 43
2300 København S

Regler for ejendomsmæglere

Vi er underlagt ejendomsmæglerlovgivningen som administreres af Erhvervsstyrelsen. Læs mere om loven på erhvervsstyrelsen.dk.

Butikken og dens ansatte er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Klager

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, telefon 70 25 36 66. Du kan læse mere om, hvordan du gør på ejendomsmaeglernaevnet.dk.


Du skal være opmærksom på, at du skal betale et klagegebyr på mellem 250 og 700 kr. afhængig af kravets størrelse.

Samarbejdspartnere

EDC samarbejder med en række virksomheder, hvorfra mægleren modtager provision, vederlag, rabat mm.
Kontakt butikken for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Læs mere

Lokale aftaler