EDC Samsø A/S

Når det både skal være lokalt og landsdækkende

- EDC Samsø har mere end 30 års erfaring med salg af fast ejendom på Samsø. I alle årene er det foregået fra butik på øen og med ejendomsmægler i butikken. Det giver god kontakt og et højt fagligt niveau.

Alle medarbejderne hos EDC Samsø bor på Samsø og har et indgående kendskab til øen. Dermed kan firmaet give den bedste rådgivning når det gælder såvel salg som køb af bolig. EDC Samsø påtager sig mange andre opgaver som f.eks. tinglysning af servitutter, are­a­lover­førs­ler, fa­mi­lie­over­dra­gel­ser mv.
EDC er er Danmarks største kæde af uafhængige ejen­doms­mæg­le­re. Når du sælger gennem EDC Samsø, bliver din bolig markedsført både lokalt og landsdækkende.

www.edc.dk er Danmarks meste besøgte boligside. Det giver din bolig en slagkraftig og synlig markedsføring. Du kan ringe til EDC Samsø alle ugens dage fra 8-22 eller chatte med os på edc.dk.
Kæden udgøres af mere end 230 selvstændige mæg­ler­for­ret­nin­ger og er som den eneste større kæde ikke ejet af en bank eller kreditforening.
Velkommen hos EDC Samsø!

Vi bor i den tidligere Jyske Bank og dermed i lokaler som mange er vant til at komme i - og så kan du stadig hæve og indsætte penge i Jyske Banks pengeautomat når du besøger os.

EDC Samsø A/S
Langgade 208305 Samsø
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
36 91 68 34
Åbningstider
Mandag
09:30 - 16:30
Tirsdag
09:30 - 16:30
Onsdag
09:30 - 16:30
Torsdag
09:30 - 16:30
Fredag
09:30 - 16:00
Lørdag
Efter aftale
Søndag
Efter aftale

Bestil et Salgstjek og få en grundig vurdering af din bolig

Aftal et gratis og uforpligtende møde


Overvejer du at sælge nu, og vil gerne kende værdien af din bolig? 

Kontakt os i dag og få et gratis uforpligtende møde. Vi gør os umage for at sikre, at salget af din bolig bliver en tryg og god oplevelse.

Bestil dit salgstjek

Mød din lokale ejendomsmægler

Oplysninger om ejen­doms­mæg­le­ren

For­sik­rings­op­lys­nin­ger

Vi har tegnet an­svars­for­sik­ring hos HDI Danmark Indiakaj 6, 1. DK-2100 København Ø (CVR.nr. 37 27 62 51) Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejen­doms­mæg­ler­for­e­ning Islands Brygge 43 2300 København S