Sponsorater

Hos EDC Ole Bo Skagen mener vi det er nødvendigt at vi alle bakker op om de mange frivillige der bruger deres fritid på at arbejde for noget de brænder for og som yder en stor social indsats. Derfor er vi glade for, at kunne være med til at gøre en forskel ved at støtte disse gode formål. Både lokalt og internationalt. Her er hvad vi har støttet i 2014:

BØRNEfonden Vi har købt vandfiltreringsmaskiner til 300 skolebørn i Indien. Det betyder, at de har adgang til rent drikkevand og dermed bedre sundhed og levevilkår. Læs mere her

AALBÆK SJØW Vi synes det er vigtigt også at støtte denne type sociale arrangementer i vores lokalsamfund. Det gør det muligt for dem at de kan støtte andre lokale projekter. Derfor har vi igennem flere år støttet AABÆK SJØW’et.

Skagen Marathon Skagen Marathon er et nyere initiativ, som vi har både har støttet og deltaget i. Det lykkedes endda at opnå 1 førsteplads, 2 andenpladser og 1 fjerdeplads i forskellige aldersgrupper med 7 deltager i 2014!

Skagensløbet I mange år har vi deltaget med firmahold og dermed støttet det lokale løb i Skagen. Vi støtter endvidere med annoncer.

Skagen Idræts Klub Vi støtter med annoncer og banner skilt.

Dansk Handicap Forbund Vi støtter med annonce.

Ålbæk Idrætsforening Vi støtter med annonce

Skagen Festival Skagen Festival har stor betydning for erhvervslivet og turismen heroppe og vi synes det er vigtigt at støtte dette fine initiativ med de mange frivillige medarbejdere.

Lions klub Vi støtter deres årlige ”rose” kampagne og deres julelotteri.

Spejderkorps Lars Kruse Skagen Vi støtter med annoncer

Hvide Klit Golfklub Vi støtter med annoncer.

Skagen Håndboldklub Vi støtter med annoncer.