EDC Askær & Nøhr

Ejendomsmægler Svendborg

Velkommen hos din lokale ejendomsmægler Svendborg. Hos os er I altid velkomne til at kigge forbi. Uanset om I skal købe eller sælge – eller om I blot ønsker en snak omkring boligmarkedet. Vi vil nemlig så forfærdelig gerne snakke om det!

Vi beskæftiger os med det vi brænder allermest for. Og vi tør godt at påstå, at vi er rigtig gode til det vi laver! Vi tæller 7 engagerede medarbejdere, herunder 3 ejen­doms­mæg­le­re, MDE.

EDC Askær & Nøhr - Svendborg er en del af af 23 EDC-butikker på Fyn, og fra butikken i Svendborg og som en del af Danmarks suverænt største ejen­doms­mæg­ler­kæ­de, har vi alle muligheder for at finde køberne til lige netop Jeres hus – eller finde det helt rigtige hus til Jer.

Vi er aldrig længere væk end et telefonopkald. Ring eller kig forbi butikken i Vestergade og lad os tage en snak omkring Jeres situation og hvad vi kan hjælpe Jer med.

Vi glæder os til at byde Jer velkommen!

EDC Askær & Nøhr
Vestergade 14A5700 Svendborg
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
37 85 11 40
Åbningstider
Mandag
08:30 - 15:00
Tirsdag
08:30 - 15:00
Onsdag
08:30 - 15:00
Torsdag
08:30 - 15:00
Fredag
08:30 - 15:00
Lørdag
Efter aftale
Søndag
Efter aftale

Bestil et Salgstjek og få en grundig vurdering af din bolig

Aftal et gratis og uforpligtende møde


Overvejer du at sælge nu, og vil gerne kende værdien af din bolig? 

Kontakt os i dag og få et gratis uforpligtende møde. Vi gør os umage for at sikre, at salget af din bolig bliver en tryg og god oplevelse.

Bestil dit Salgstjek

Få professionel kø­ber­rå­d­giv­ning

Vores køberrådgiver hjælper dig godt igennem hele købsprocessen og sørger for, at du er i trygge hænder. Vi er med dig hele vejen, fra boligen er fundet, og til handlen er gået igennem.

Book købermøde

Mød din lokale ejendomsmægler

Oplysninger om ejen­doms­mæg­le­ren

For­sik­rings­op­lys­nin­ger

Vi har tegnet an­svars­for­sik­ring hos HDI Forsikring Langebrogade 3F DK-1411 København K (CVR.nr. 37 27 62 51) Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejen­doms­mæg­ler­for­e­ning Gammel Kongevej 60 1850 Frederiksberg C