EDC Poul Erik Bech

Din ejendomsmægler, Tune

Velkommen til din lokale ejendomsmægler i Tune, EDC Poul Erik Bech. Vi er Danmarks største og eneste landsdækkende mæg­ler­for­ret­ning.
Vor partner og daglige leder i Tune er Jeannie Palmund. Hun er opvokset og bosat i Tune, hvor hun har boet i over 35 år. Det gør, at hun har et indgående kendskab til området, og suppleret med vore øvrige butikker i landet, er det en kæmpe fordel for sælgere og købere.

Det stærke lokalkendskab kombineret med flere end 70 boligbutikker fordelt over hele Danmark gør, at vi har kontakten til køberne, uanset hvor i landet de skal findes. Dertil kommer at vores mange medarbejdere sikrer os det fornødne lokalkendskab kombineret med en samlet salgskraft, der er helt unik i det danske mæglermarked.

I boligbutikken præsenteres alle vore emner i stor udstilling ligesom der er store ud­stil­lings­vin­du­er mod centergaden.

Går du med planer om at sælge din bolig eller vil du blot gerne vide mere om, hvor meget din bolig er værd? Vi står klar til at hjælpe med en gratis og uforpligtende vurdering af din bolig. Hos os ved vi, at det er en stor beslutning at sælge sin bolig, finde et nyt hjem til familien og starte på ny i en anden bolig. Derfor er vi her for dig, når du har tid.

Kontakt os alle ugens dage mellem 8-22 og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig godt videre.

Poul Erik Bech Fonden
Vi brænder for Tune, men byen er ikke det eneste, som har en særlig plads i vores hjerter. Bag os er Poul Erik Bech Fonden, som støtter foreninger, hvor frivillige ildsjæle bruger energi på at gøre en forskel for andre. Støtten genereres gennem overskuddet i mæg­ler­virk­som­he­den. Læs mere på po­u­le­rik­be­ch­fon­den.dk

EDC Poul Erik Bech
Tune Center 8B4030 Tune
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
31 88 12 77
Åbningstider
Mandag
09:00 - 17:00
Tirsdag
09:00 - 17:00
Onsdag
09:00 - 17:00
Torsdag
10:00 - 17:00
Fredag
09:00 - 17:00
Lørdag
09:00 - 17:00
Søndag
09:00 - 17:00

Bestil et Salgstjek og få en grundig vurdering af din bolig

Aftal et gratis og uforpligtende møde


Overvejer du at sælge nu, og vil gerne kende værdien af din bolig? 

Kontakt os i dag og få et gratis uforpligtende møde. Vi gør os umage for at sikre, at salget af din bolig bliver en tryg og god oplevelse.

Bestil dit Salgstjek

Få professionel kø­ber­rå­d­giv­ning

Vores køberrådgiver hjælper dig godt igennem hele købsprocessen og sørger for, at du er i trygge hænder. Vi er med dig hele vejen, fra boligen er fundet, og til handlen er gået igennem.

Book købermøde

Mød din lokale ejendomsmægler

Oplysninger om ejen­doms­mæg­le­ren

For­sik­rings­op­lys­nin­ger

Vi har tegnet an­svars­for­sik­ring hos HDI Forsikring Langebrogade 3F DK-1411 København K (CVR.nr. 37 27 62 51) Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejen­doms­mæg­ler­for­e­ning Gammel Kongevej 60 1850 Frederiksberg C