EDC Marielyst

Ejendomsmægler Væggerløse

Velkommen til din lokale ejendomsmægler i Marielyst / Gedesby strand og Væggerløse - vi har solgt sommerhuse gennem de sidste 40 år i området..

Besøg vores meget attraktive og nyrenoverede EDC butik med yderst indbydende lokaler i hjertet af Marielyst, ved Danmarks bedste sandbadestrand.
Marielyst er et attraktivt feriemål hele året. Turisterne nyder godt af den pragtfulde natur, stranden, spisesteder, helårsåbne butikker og masser af fri­tidsak­ti­vi­te­ter.
Marielyst har det hele, og er noget helt særligt. Oplev kvalitet ved køb og salg af fritidhuse, grunde og helårsboliger.
Vi giver altid en uvildig og redelig rådgivning, uanset om du skal købe eller sælge.

I EDC Marielyst, og som et af de mest, samlet set, sælgende mæglerfirma gennem de seneste ca 20 år, lægger vi vægt på en hurtig og professionel sagsbehandling, og har derfor hele året 3 erfarne salgs­medr­bej­de­re til at betjene dig, og du er altid velkommen hos EDC Marielyst.

Overvejer du udlejning af dit sommerhus, kan EDC henvise til Feriepartner Marielyst (tlf 54136600), og som har til huse i de samme fine lokaler på Strandvejen, og som kan hjælpe dig til en god indtjening, evt. imens et salg pågår.

EDC Marielyst
Marielyst Strandvej 484873 Væggerløse
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
28 12 07 53
Åbningstider
Mandag
10:00 - 16:00
Tirsdag
10:00 - 16:00
Onsdag
10:00 - 15:00
Torsdag
10:00 - 16:00
Fredag
10:00 - 16:00
Lørdag
11:00 - 13:00
Søndag
Efter aftale

Bestil et Salgstjek og få en grundig vurdering af din bolig

Aftal et gratis og uforpligtende møde


Overvejer du at sælge nu, og vil gerne kende værdien af din bolig? 

Kontakt os i dag og få et gratis uforpligtende møde. Vi gør os umage for at sikre, at salget af din bolig bliver en tryg og god oplevelse.

Bestil dit Salgstjek

Få professionel kø­ber­rå­d­giv­ning

Vores køberrådgiver hjælper dig godt igennem hele købsprocessen og sørger for, at du er i trygge hænder. Vi er med dig hele vejen, fra boligen er fundet, og til handlen er gået igennem.

Book købermøde

Mød din lokale ejendomsmægler

Oplysninger om ejen­doms­mæg­le­ren

For­sik­rings­op­lys­nin­ger

Vi har tegnet an­svars­for­sik­ring hos HDI Forsikring Langebrogade 3F DK-1411 København K (CVR.nr. 37 27 62 51) Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejen­doms­mæg­ler­for­e­ning Gammel Kongevej 60 1850 Frederiksberg C