Ejendomsmægler Værløse

EDC Michael Tang, Værløse

EDC Værløse

Velkommen til EDC Værløse, ved Michael Tang. Vi har siden 1960’erne solgt boliger for borgerne i Værløse og Hareskovby, dengang med rødder fra Morten Krogh og er i 2016 flyttet til en central beliggenhed på Bymidten 50E, efter at have haft til huse på Gl. Hareskovvej med skoven som genbo. Vi handler i dag primært boliger i Værløse, Hareskovby, Kirke Værløse og Jonstrup, men også resten af Sjælland i samarbejde med vores lokale EDC butikker.

Vi ved at det er en stor beslutning at sælge sin bolig, som for nogen har været familiens hjem igennem det meste af livet, og vi sætter en ære i at salgsforløbet bliver så god en oplevelse som overhovedet muligt. Vi sætter stor pris på tilliden du giver når du vælger os til at sælge din bolig, og vi gør alt for at du er så tilfreds med forløbet at du vil anbefale os til andre. Din anbefaling er vores største mål at opnå!

Teamet:

Butikkens daglige team består af indehaver Carsten Grüner Sonne og Bo Wohlert Hansen der tilsammen har mere end 50 års erfaring med boligsalg. Derudover er salgsteamet suppleret af Rune Høgh. Dette giver os et meget solidt grundlag for et seriøst, professionelt og fagligt højt niveau. Vi har et tæt samarbejde med vores EDC butik i Farum og vi dækker derfor Furesø kommune rigtig godt som hjælper til at præsentere din bolig for flest mulige købere i området. Du får derfor i alt samlet 6 mæglere som brænder for at sælge din bolig når du sætte til salg hos EDC.

Hos os får du individuelt tilrettelagt dit salgsforløb efter dine ønsker men med vores anbefalinger, og så er det vores opgave at få opfyldt det, så du kan komme godt videre til din næste drømmebolig. På trods af at alle vores butikker samarbejder om at finde flest mulige købere, så vil du få tilknyttet din personlige mægler som i fælleskab med dig lægger planen for salget af din bolig, og er med dig hele vejen igennem forløbet. Al sagsbehandling fra start til slut håndteres af os selv, så vi ved at der er styr på tingene fra start til slut. Derved kan også hjælpe dig med svar på alle spørgsmål der måtte komme hele vejen igennem salgsforløbet. Vi er også med på overdragelsen af din bolig, og sørger for en god afslutning af sagen.

Det er vigtigt for os at det skal være sjovt at gå på arbejde da det er boligsalg vi brænder for, så du vil altid møde os med et smil og godt humør da vi elsker vores job.

EDC og markedsføring:

Hos EDC har vi nogle af de bedste markedsføringsmuligheder i hele landet. Vi har et landsdækkende køberkartotek, EDC Effekt markedsføring som forøger antal af fremvisninger og nedsætter salgstiden, samt professionelle fotografer der tager flotte og retvisende fotos af din bolig. Du vil også få præsenteret din bolig på Facebook, Boligsiden, Boliga mm.

Vi håber at du vil have os i tankerne, når du skal sælge din bolig, og vi glæder os til at hjælpe dig godt videre.

Skal udfyldes

Aftal et gratis og uforpligtende møde med EDC Michael Tang, Værløse

 
 

Jeg giver samtykke til, at EDC-gruppen må anvende mine oplysninger til at kontakte mig med nyheder, informationer, tilbud og markedsføring af ydelser inden for ejendomsrelaterede områder via elektronisk post, herunder e-mail og sms, telefon eller brev. EDC-gruppen videregiver ikke mine oplysninger til tredjemand, og samtykket kan altid tilbagekaldes via e-mail til edc@edc.dk.

Læs mere

Mød din lokale ejendomsmægler

   
Der er ingen boliger i den valgte kategori eller kommune.
Vi kan desværre ikke vise indholdet i øjeblikket. Prøv igen senere...

Oplysninger om ejendomsmægleren

Forsikringsoplysninger

Vi har tegnet ansvarsforsikring hos 

HDI Danmark
Indiakaj 6, 1.
DK-2100 København Ø
(CVR.nr. 37 27 62 51)

Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejendomsmæglerforening
Islands Brygge 43
2300 København S

Regler for ejendomsmæglere

Vi er underlagt ejendomsmæglerlovgivningen som administreres af Erhvervsstyrelsen. Læs mere om loven på erhvervsstyrelsen.dk.

Butikken og dens ansatte er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Klager

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, telefon 70 25 36 66. Du kan læse mere om, hvordan du gør på ejendomsmaeglernaevnet.dk.


Du skal være opmærksom på, at du skal betale et klagegebyr på mellem 250 og 700 kr. afhængig af kravets størrelse.

Samarbejdspartnere

EDC samarbejder med en række virksomheder, hvorfra mægleren modtager provision, vederlag, rabat mm.
Kontakt butikken for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Læs mere

Lokale aftaler

Lån og Spar Bank, Gjensidige Forsikring