EDC Poul Erik Bech

Din ejendomsmægler, Vanløse

Velkommen til din lokale ejendomsmægler i Vanløse. Her står vi klar til at hjælpe dig godt videre med din bolighandel uanset om du skal sølge, købe eller måske begge dele. Der har ligget EDC forretning i Vanløse på Jernbane Allé siden 1985. Siden september 2013 har vi været en del af EDC Poul Erik Bech – Danmarks største og eneste landsdækkende ejen­doms­mæg­ler­virk­som­hed med mere end 80 butikker fordelt over hele landet. Vi har kontakten til køberne, uanset hvor i landet de skal findes - og med salg fra et stort antal velbeliggende butikker i Storkøbenhavn har vi bygget bro mellem bydelene. Vi tror på faglighed, initiativ og troværdighed og har i alle årene været tilknyttet Danmarks største ejen­doms­mæg­ler­kæ­de EDC - det mest kendte og synlige brand på ejen­doms­mar­ke­det.

Vi dækker Vanløse med bl.a. de populære områder som Ka­tri­nedalskvar­te­ret, Dam­huskvar­te­ret, Kro­geb­jerg­par­ken, Damhusengen og Grøns­dals­par­ken.

Vanløse har inden for de senere år fået et kraftigt løft, bl.a. grundet Metroen, der skaber nærhed til byen. Mange købere kommer fra indre Kbh./Frederiksberg og ser Vanløse som det rigtige, næste skridt videre. Vanløse er efterhånden blevet meget attraktivt og det har påvirket priserne.
Vi er specialister i salg af ejer­lej­lig­he­der, andelsboliger, villaer, rækkehuse, vil­la­lej­lig­he­der, grunde/huse til nedrivning.

Har vi ikke den bolig, du ønsker, kan vi hjælpe med rådgivning i forbindelse med køb af anden bolig. I den forbindelse vil vi arbejde som købermægler for dig
Har du brug for udarbejdelse af et skøde til fx fa­mi­lie­over­dra­gel­se kan vi også hjælpe.

Vi vil være en ’del af Vanløse’, og deltager aktivt i og sponsorerer en del af de sociale, årlige arrangementer ligesom vi er en del af Grønt Erhverv - den lokale han­dels­for­e­ning.

Poul Erik Bech Fonden
Det er ikke kun boliger i Vanløse, der har en særlig plads i vores hjerter. Bag os er Poul Erik Bech Fonden, som via overskuddet fra mæg­ler­virk­som­he­den støtter foreninger, hvor frivillige hænder brænder for at gøre en forskel for andre mennesker. Du kan læse mere om fonden på: po­u­le­rik­be­ch­fon­den.dk


EDC Poul Erik Bech
Jernbane Allé 772720 Vanløse
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
25 09 42 47
Åbningstider
Mandag
09:00 - 17:00
Tirsdag
11:00 - 17:00
Onsdag
09:00 - 17:00
Torsdag
09:00 - 17:00
Fredag
09:00 - 16:00
Lørdag
Lukket
Søndag
10:00-14:00

Bestil et Salgstjek og få en grundig vurdering af din bolig

Aftal et gratis og uforpligtende møde


Overvejer du at sælge nu, og vil gerne kende værdien af din bolig? 

Kontakt os i dag og få et gratis uforpligtende møde. Vi gør os umage for at sikre, at salget af din bolig bliver en tryg og god oplevelse.

Bestil dit Salgstjek

Få professionel   kø­ber­rå­d­giv­ning

Vores køberrådgiver hjælper dig godt igennem hele købsprocessen og sørger for, at du er i trygge hænder. Vi er med dig hele vejen, fra boligen er fundet, og til handlen er gået igennem.

Kontakt os

Mød din lokale ejendomsmægler

Oplysninger om ejen­doms­mæg­le­ren

For­sik­rings­op­lys­nin­ger

Vi har tegnet an­svars­for­sik­ring hos HDI Forsikring Indiakaj 6, 1. sal 2100 København Ø Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejen­doms­mæg­ler­for­e­ning Islands Brygge 43 2300 København S