EDC Vildbjerg Ejendomskontor

Ejendomsmægler Vildbjerg

Velkommen til din lokale ejendomsmægler i Vilbjerg. her står vi klar til at hjælpe dig godt og trygt videre med din bolighandel uanset om du skal købe, sælge eller begge dele. Start med en gratis og uforpligtende salgsvurdering og brug en lokal ejendomsmægler med stor erfaring og gode resultater.
EDC Vildbjerg har eksisteret siden 1988, og vi har således stor erfaring med bolig-markedet i Vildbjerg og omegn. Nuværende indehaver Ingvard Frandsen har været ejer af firmaet siden 2001. EDC Vildbjerg er et troværdigt og seriøst ejen­doms­mæg­ler­fir­ma, der arbejder for et godt og reelt salg. Vi har byens mest synlige ud­stil­lings­lo­ka­ler og har flotte resultater baseret på bl.a. faglighed, erfaring, lokalkendskab og et godt netværk. Ring til EDC Vildbjerg og kom godt videre.

EDC Vildbjerg Ejendomskontor
Søndergade 27480 Vildbjerg
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
25 76 94 81
Åbningstider
Mandag
09:30 - 16:30
Tirsdag
09:30 - 16:30
Onsdag
09:30 - 16:30
Torsdag
09:30 - 16:30
Fredag
09:30 - 15:00
Lørdag
Efter aftale
Søndag
Lukket

Bestil et Salgstjek og få en grundig vurdering af din bolig

Aftal et gratis og uforpligtende møde


Overvejer du at sælge nu, og vil gerne kende værdien af din bolig? 

Kontakt os i dag og få et gratis uforpligtende møde. Vi gør os umage for at sikre, at salget af din bolig bliver en tryg og god oplevelse.

Bestil dit Salgstjek

Få professionel kø­ber­rå­d­giv­ning

Vores køberrådgiver hjælper dig godt igennem hele købsprocessen og sørger for, at du er i trygge hænder. Vi er med dig hele vejen, fra boligen er fundet, og til handlen er gået igennem.

Book købermøde

Mød din lokale ejendomsmægler

Oplysninger om ejen­doms­mæg­le­ren

For­sik­rings­op­lys­nin­ger

Vi har tegnet an­svars­for­sik­ring hos HDI Forsikring Langebrogade 3F DK-1411 København K (CVR.nr. 37 27 62 51) Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejen­doms­mæg­ler­for­e­ning Gammel Kongevej 60 1850 Frederiksberg C