Ejen­doms­mæg­le­re Nykøbing Sjælland

Find din lokale ejendomsmægler i Nykøbing Sjælland

Når du står overfor at skulle sælge eller købe bolig, er en af de vigtigste elementer din lokale ejendomsmægler. Han eller hun skal være din personlige rådgiver og sikre, at du trygt kan handle bolig.

Søger du lige nu en ejendomsmægler i Nykøbing Sjælland? Vi har de bedste lokale ejen­doms­mæg­le­re lige om hjørnet. Alle vores mæglere er specialister i salg af boliger i Nykøbing Sjælland og har helt sikkert en køber til din bolig.

Vi ved, at det er en stor beslutning at sælge sin bolig og købe nyt. Derfor følger vores lokale ejendomsmægler dig, fra du har besluttet dig for at sætte til salg, og til du har nøglerne i hånden til den nye bolig. Vi har to mæglerbutikker i Nykøbing Sjælland, som står klar til at hjælpe dig med køb eller salg af bolig.


Find din lokale ejendomsmægler i Nykøbing Sjælland lige her:

EDC Teis Graver, Oddenvej 156, 4500 Nykøbing Sj, Tlf.: 59 32 10 57

EDC Lars Andersen, Svanestræde 2, 4500 Nykøbing Sj, Tlf.: 59 91 33 33

Vind en påskefrokost

Når du bestiller et Salgstjek senest den 26. marts 2023, deltager du samtidig i konkurrencen om en påskefrokost til en værdi af 5.000 kr.​

Vinderen trækkes i uge 13 og får direkte besked samt offentliggøres på edc.dk og Facebook. Vinderen modtager et gavekort til Meny på 5.000 kr. Præmien kan ikke ombyttes eller udbetales som kontanter.

Bestil et Salgstjek