Ejen­doms­vur­de­ring 

Ejen­doms­vur­de­ring og boligskat er vigtige begreber at have styr på i forbindelse med din bolighandel. Derfor har vi samlet de typiske spørgsmål om boligskat og ejen­doms­vur­de­ring her.

Læs om boligskat

Tips til at forstå din ejen­doms­vur­de­ring og boligskat

 • Sammenlign med naboerne: Hvis du mener, din ejen­doms­vur­de­ring er for høj, kan det være en idé at sammenligne med lignende ejendomme i dit område.
 • Hold øje med markedet: Ejen­doms­mar­ke­det er konstant i forandring. At være opmærksom på tendenser kan hjælpe dig med at forstå din ejen­doms­vur­de­ring.
 • Rådfør dig med en ekspert: Hvis du er i tvivl om din ejen­doms­vur­de­ring eller boligskat, kan det være en god idé at konsultere en ejendomsmægler eller revisor.

Bliv klogere på din ejendoms aktuelle markedsværdi

Få en grundig ejen­doms­vur­de­ring af dit hus, lejlighed eller landejendom hos os. Skal du sælge din bolig, eller leder du efter en ny, er en ejen­doms­vur­de­ring en vigtig del af processen, for at finde ud af hvilke muligheder der er i dine mursten og resten af ejendommen.

Med en professionel ejen­doms­vur­de­ring hos os får du en gratis og uvildig vurdering af, hvad din bolig er værd i dag. Du får samtidig et overblik over, hvordan din økonomi ser ud, hvis du beslutter dig for at sælge nu. Bestil et gratis Salgstjek, og bliv klogere på, hvad din bolig er værd lige nu.

Se de faktiske salgspriser på alle bolighandler

Find salgspriser i EDC Ejendomsindeks

I EDC Ejendomsindeks kan du se BBR-oplysninger for alle danske ejendomme. Oplysningerne dækker bl.a. estimeret prisspænd, areal, beliggenhed, installationer, vand- og afløbsforhold, køkkenforhold m.v.

Prøv det nu!

Dine fordele ved et gratis og uforpligtende Salgstjek

 • Vi er klar til at give en grundig og uvildig ejen­doms­vur­de­ring, når du ønsker det. Det er helt gratis og uforpligtende, og du får et omfattende overblik over dine muligheder som sælger.

  Et Salgstjek hos os indeholder både:

  • vurdering af din boligs værdi
  • overblik over omkostninger ved salg
  • beregning af evt. overskud ved salg
  • nyttige råd til at gøre din bolig salgsklar
Bestil Salgstjek

Se de  faktiske salgspriser på dine foretrukne boliger

 • Vil du danne dig et overblik over, hvor meget boliger reelt set bliver handlet for, kan du hos os søge blandt alle bolighandler i Danmark - og du kan gå så langt tilbage som til 1992. Her kan du nemt sortere blandt de mange bolighandler ud fra både beliggenhed, boligtyper, periode og handelsform og derved få en god indsigt i boligmarkedet. På den måde kan du se, hvad lignende boliger som din bliver solgt for og sammenligne det med eksempelvis den offentlige ejen­doms­vur­de­ring. læs også om vores salgsprocesser her.

Salgsproces

Overvejer du at sælge?

Vil du benytte ejen­doms­vur­de­rin­gen som din basis for at eventuelt sælge din bolig, står vi klar til at hjælpe dig med at tage det næste skridt. Hos os bestemmer du helt selv, hvordan du vil sælge din bolig, og hvor meget du ønsker, vi håndterer for dig. Blandt vores salgsmodeller kan du eksempelvis vælge totalsalg, medsalg og diskretsalg. I de fleste af vores butikker har du også mulighed for at vælge en “Solgt eller gratis”-aftale, hvor du først betaler for de aftalte ydelser og services, når vi har solgt din bolig for dig.

Vi følger dig helt til dørs i dit boligsalg og gør os umage med enhver opgave for at kunne hjælpe dig godt videre. Vi er der derfor altid, når du har brug for os til at få en god bolighandel i hus. Kontakt os i dag, og bliv klogere på, hvad vi kan gøre for dig og salget af din bolig. Bestil en gratis og uforpligtende salgsvurdering nedenfor eller læs mere om boligsalg.

Bestil dit Salgstjek

Hvilken bolig skal vi vurdere?