Det skal du tænke over, hvis du både skal købe og sælge

    For alle, der skal videre i en ny ejerbolig, har prisen i sig selv ikke den store betydning. Nok får man mindre for sin egen bolig, men hvis man også skal betale mindre for den næste bolig, kan i det i sidste ende gå lige op. Der kan naturligvis være nogle forskelle; hvis den bolig, man køber, er faldet mindre, end den man sælger, er net­to­re­sul­ta­tet negativt. Men er den nye bolig faldet mere, kan man ende med en gevinst.

    Det er typisk de dyrere boliger, der falder mest, når mar­keds­si­tu­a­tio­nen strammer til. Det betyder, at mange der ”opgraderer” deres bolig vil have en fordel af de faldende boligpriser. Der kan være tale om den unge familie, der rykker fra et rækkehus til en villa, eller seniorparret, der rykker til storbyen. I begge tilfælde vil den nye bolig ofte være faldet mere i pris end den solgte.

    Kontakt din lokale EDC-mægler

    Skal vi hjælpe dig godt videre, eller har du spørgsmål til bolighandel, er du velkommen til at kontakte os. Vi har mere end 230 butikker i hele landet, så der er altid en lokal EDC-mægler i nærheden af dig.

    Find mægler