Bestil en gratis vurdering og vind en Weber smart-grill

Der sælges flest boliger lige nu - skal vi også sælge din?

Maj og juni er de måneder på året, hvor der sælges flest boliger i Danmark. Så går du med tanker om at sælge, er det en god ide at rykke nu, for så er din bolig klar til de måneder, hvor flest købere slår til.

Bestil et Salgstjek

Vind en Weber smart-gasgrill

Når du bestiller et Salgstjek senest den 18. juni 2023, deltager du samtidig i konkurrencen om en Weber Genesis EPX-435 smart-gasgrill til en værdi af 19.999 kr. Vinderen trækkes i uge 27 og får direkte besked samt offentliggøres på edc.dk og Facebook. Præmien kan ikke ombyttes eller udbetales som kontanter.

Markedet på vej frem

Lige nu er vi langsomt på vej tilbage mod det normale, som vi så før corona. I marts lå vi i EDC 10 pct. under det normale, hvilket er langt bedre end i efteråret 2022, hvor salget var op til 37 pct. ringere end normalen.

Der er masser af købere i markedet, og udbuddet af boliger til salg er stadig væsentlig lavere, end det var i årene før corona. Det betyder, at sætter du din bolig til salg nu, vil den få mere opmærksomhed blandt køberne.

Læs mere

Sådan foregår et Salgstjek

Når du bestiller et Salgstjek, finder vi sammen et tidspunkt for salgs­vur­de­rin­gen. Her viser du din bolig frem, og vi giver dig en grundig og professionel vurdering af, hvad din bolig er værd i det nuværende marked.

Alt dette får du med et Salgstjek

En grundig vurdering af din boligs værdi

Overblik over omkostninger ved salg

En beregning af dit overskud

Konkrete råd til, hvordan du hurtigt gør din bolig salgsklar

Vi er med dig hele vejen

Beslutter du dig for at sætte til salg, sørger vi for papirarbejdet og guider dig trygt igennem hele salgsforløbet. Det er en stor beslutning at sætte til salg, og et godt tillidsforhold til din mægler betyder meget. Derfor har du den samme mægler gennem hele dit salgsforløb. Det synes vi, giver mening og større tryghed i din bolighandel.

Landets mest  erfarne mægler

EDC er Danmarks største mæglerkæde med mere end 50 års erfaring med bolighandel, og vi ved, hvordan din bolig skal sælges. Det betyder, at du er i sikre hænder, uanset hvordan markedet ser ud.

Vil du høre mere, booke en fremvisning eller bestille et gratis Salgstjek – så ring til os alle dage fra 8-22.

Ring på 33 26 77 99