Nyt år. Ny start. Ny adresse?

Overvejer du at sælge i det nye år?

Et nyt år giver mulighed for en frisk start - også når det handler om bolighandel. Overvejer du at sætte til salg, er vi klar til at vise dig dine muligheder.

Bestil Salgstjek

Vind en iPhone 14 Pro

Bestil et Salgstjek senest den 12. februar 2023 for at deltage.

Vinderen trækkes i uge 9 og får direkte besked samt offentliggøres på edc.dk og Facebook. Vinderen modtager en iPhone 14 Pro i Space Black med 256 GB til en værdi af 11.499 kr. Præmien kan ikke ombyttes eller udbetales som kontanter.

Bestil et Salgstjek

Boligmarkedet lige nu

Som de fleste ved, er der sket store forandringer på boligmarkedet i det forgangne år. Men selvom boligmarkedet ser anderledes ud end for bare et år siden, er det ikke gået helt i stå. De fleste bolighandler sker nemlig pga. forandringer i livet, og de sker stadig - uanset hvordan markedet ser ud. EDC har mere end 50 års erfaring og har prøvet skiftende markeder flere gange. Derfor kan vi sætte den rigtige pris fra start og hjælpe dig godt videre, hvis du gerne vil sælge.

Sådan foregår et Salgstjek

Når du bestiller et Salgstjek, finder vi sammen et tidspunkt for salgs­vur­de­rin­gen. Her viser du din bolig frem, og vi giver dig en grundig vurdering af, hvad din bolig er værd i det nuværende marked.

Alt dette får du med et Salgstjek

En grundig vurdering af din boligs værdi

Overblik over omkostninger ved salg

En beregning af dit overskud

Konkrete råd til, hvordan du hurtigt gør din bolig salgsklar

Beslutter du dig for at sætte til salg, sørger vi for alt papirarbejdet og guider dig trygt igennem hele salgsforløbet. Det er en stor beslutning af sætte til salg, og et godt tillidsforhold til sin mægler betyder meget. Derfor har du hos os den samme mægler gennem hele dit salgsforløb. Det, synes vi, giver mening, og det giver større tryghed i din bolighandel.

Bestil gratis Salgstjek

Landets mest  erfarne mægler

EDC er Danmarks største mæglerkæde med mere end 50 års erfaring med bolighandel, og vi ved, hvordan din bolig skal sælges. Det betyder, at du er i sikre hænder, uanset hvordan markedet ser ud.

Vil du høre mere, booke en fremvisning eller bestille et gratis Salgstjek – så ring til os alle dage fra 8-22.

Ring på 70 33 34 35

Start dit Salgstjek nu

Deltag i lodtrækningen om en iPhone 14 Pro

Indtast din adresse og få et Salgstjek