Få en ekstra grundig vurdering af din bolig

Få en ekstra grundig vurdering

Med et Salgstjek hos EDC får du mere end bare en vurdering af din bolig. Vi gør os nemlig altid ekstra umage – og så får du svar på, præcis hvad din bolig er værd i det nuværende marked.

Bestil et Salgstjek

Et Salgstjek er mere end bare en vurdering af din bolig

Vi gør os altid ekstra umage og giver dig et grundig overblik over, hvordan forløbet vil være, hvis du beslutter dig for at sætte til salg.

Realistisk salgspris på din bolig

Råd til at gøre din bolig salgsklar

Plan for et hurtigt og effektivt salg

Beregning af dit overskud

Vind Den Spanske Stol af Børge Mogensen

Bestil et gratis Salgstjek inden den 2. juni 2024, og deltag i lodtrækningen om Den Spanske Stol af Børge Mogensen fra Fredericia Furniture til en værdi af 29.995 kr.

Vinderen trækkes i uge 24 og får direkte besked samt offentliggøres på edc.dk og Facebook. Vinderen modtager Den Spanske Stol af Børge Mogensen fra Fredericia Furniture i olieret eg med cognacfarvet læder til en værdi af 29.995 kr. Præmien kan ikke ombyttes eller udbetales som kontanter.

Sådan foregår et Salgstjek

Når du bestiller et Salgstjek, finder vi sammen et tidspunkt for salgs­vur­de­rin­gen. Her viser du din bolig frem, og vi giver dig en grundig vurdering af, hvad din bolig er værd i det nuværende marked.

Se mere om Salgstjek

Landets mest erfarne mægler

EDC er Danmarks største mæglerkæde med mere end 50 års erfaring med bolighandel, og vi ved, hvordan din bolig skal sælges. Det betyder, at du er i sikre hænder, uanset hvordan markedet ser ud.

Vil du høre mere, booke en fremvisning eller bestille et gratis Salgstjek – så ring til os alle dage fra 8-22.

Ring på 33 26 77 77

Vi er med dig hele vejen

Beslutter du dig for at sætte til salg, guider vi dig igennem hele salgsforløbet. Du har den samme mægler fra start til slut, for et godt tillidsforhold er vigtigt, når der er store beslutninger på spil, så du er tryg i din bolighandel.

Bestil dit Salgstjek