Lystejendomme fra EDC

Torpevej 1

4593 Eskebjerg

3.895.000 kr.

9/6 rum, 2 ha
Åbent hus med tilmelding 5. maj 14:00 - 15:00

HESTEEJENDOM MED SPÆNDENDE BYGNINGSMASSE

Velkommen til Svaneholmgård

Her får I Morten Korch idyl for alle pengene med den 4-længede originale gård, hvor der ikke er skruet ned for charmen. Ejendommen er beliggende i Torpe med fin udsigt over markerne, hvor kronvildtet vil kunne nydes dagligt og nær det store som­mer­hu­s­om­rå­de Kaldred Ferieby. I er få km fra Eskebjerg med ind­købs­mu­lig­he­der i form af brugs, som har åbent alle ugens dage. Større indkøb kan foretages i Jyderup eller Svinninge, her er ligeledes kun er 15 min. kørsel til Kalundborg med flere ud­dan­nel­ses­mu­lig­he­der, mange større arbejdspladser, shopping, dagligvare- og spe­ci­al­for­ret­nin­ger, café- og kulturliv mv.
Gode bus­for­bin­del­ser fra området til bl.a. Kalundborg, Jyderup, Svebølle og Snertinge. Hvis I drømmer om at sende børnene på friskole i stedet, så findes både Højbo- og Bregninge-Bjergsted friskole i nærområdet. Kort afstand til det unikke naturområde "Vesterlyng", som har en af landets bedste sandstrande samt "Saltbæk Vig". Til de he­ste­in­ter­es­se­re­de oplyses det, at der er muligt at købe ridekort til Vesterlyng, hvor I kan få de skønneste rideture. Lille flyveplads i området og hovedsageligt med svævefly.
Generelt er ejendommen beliggende i et paradis for dem, som ønsker at bo på landet med uovertruffen natur omkring jer.

Ejendommen består af følgende:
Stuehuset har et boligareal på 260 m2 og er opført i mursten med tegltag. Ejendommen har været igennem en større renovering hos sælger og fremstår i utrolig flot stand. Her kan bl.a. nævnes, at over ½ af ejendommens vinduer er skiftet i 2018.
Når I åbner hoveddøren, bliver I mødt af en hall med højt til loftet og plads til jeres overtøj. Herfra bliver I ført videre ind i vinkelstuen som med sine flotte trægulve og lyse udtryk, giver jer den perfekte kombination af den moderne landstil. I vinkelstuen er der yderligere en pilleovn og udgang til den ene terrasse. Fra stuen er der videre adgang til det flotte landkøkken. Her får I et lyst køkken fra 2019 med fyldningslåger og en brændeovn. I stueplan finder I selvfølgelig også 2 værelser, som evt. kan bruges til kontor og soveværelse - eller måske konen synes, at der skal være et walk-in closet? Mulighederne er uendelige. Boligens bryggers er en hver børnefamilies drøm, her er separat indgang så de mudrede støvler og flyverdragter ikke skal ind i den pæne entré. Her er også et hav af skabsplads, installation til både vaskemaskine og tørretumbler samt vask. Til sidst i stueplan finder i ejendommens yderst funktionelle badeværelse. Det skal nævnes, at både badeværelse og bryggers har gulvvarme.
Når I går op ad trappen til 1. salen bliver I mødt af en utrolig lys og rummelig repos. I finder yderligere 4 soveværelser og et toilet. Hele 1. salen er renoveret i 2019, så den fremstår både lækker og funktionel.

Her er altså tale om en ejendom for den helt store familie, hvor der kan være plads til både dine- og mine børn.

Udover stuehuset har ejendommen flere gode længer, hvor det kun er jeres fantasi, som sætter grænserne for brugen;

264 m2 hestestald i gule mursten med eternittag med 5 bokse samt rytterstue.

246 m2 ladebygning i stålplader med eternittag.

267 m2 staldbygning opført i mursten som i dag er indrettet til gildesal, hønsehus samt disp. rum.

356 m2. hal fra 1997 i stålplader med eternittag og benyttes i dag som ridehus.

445 m2 div. tidligere staldbygninger og nu indrettet med værksted samt anvendeligt til mange formål.

Jordanliggende på 20.000 m2 udlagt med hestefolde, have, lukket gårdsplads samt ridebane. Rundt på ejendommens grund finder I et hav af frugttræer, flere terrasser og en hyggelig bålplads.

En spændende ejendom med mulighed for hestehold, lagerhotel, erhverv, bon­de­gårds­fe­rie for som­mer­hus­gæ­ster­ne og meget mere!

KONTAKT OS FOR YDERLIGERE OPLYSNINGER.

Fakta om Kalundborg (48.309 indbyggere)

Kommuneskat
24,2%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
16,6
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
2.684 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.475 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.228 kr./md.
Antal folkeskoler
17
Gns. klassekvotient
17,9

Oplysninger

Sagsnr.
44505251
Boligareal
260 m²
Vægtet areal
252 m²
Grundareal
2 ha
Rum/værelser
9/6
Byggeår / Ombygget
1891
Energimærke
C
Pris
3.895.000 kr.
Prisudvikling
0,00 %
Ejerudgifter pr. md.
3.519 kr.
Pris/m²
15.456 kr.
Liggetid
73 dage

Nyttige links

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Torben Brandt Nielsen

Salg og Vurdering

tonie@edc.dk51 41 60 50EDC Jyderup

EDC Jyderup

Sølystvej 5b, 4450 Jyderup

445@edc.dk59 27 66 66