Lystejendomme fra EDC

Grædstrupvej 60, Grædstrup

8740 Brædstrup

3.995.000 kr.

5/3 rum, 9,58 ha

Naturskøn landejendom på 9,5 sammenhængende HA - en ejendom hvor fantasien kun sætter be­græns­nin­ger­ne for mulighederne!

Velkommen til Skovbæklund!

Nu har du muligheden for at erhverve dig denne skønne ejendom, som byder på alt hvad den pladskrævende familie nyder. Her får du hele 9,5 HA stor grund, som byder på utallige af muligheder, uanset om man ønsker dyrehold bestående af hest, kvæg eller andet. Jagten på ejendommen er også fantastisk, hvor man dagligt ser det rige dyreliv i form af harer, fasaner, rådyr og iblandt krondyr. Grunden er både mod Øst og Vest omkranset af fredskov, således du har din egen oase herimellem. Naturen i nærområdet er ligeledes skøn. I kort afstand fra ejendommen finder du Løvet Skov og Kongsø Plantage. Desuden finder du både Ring sø ved Brædstrup, Karlsø i Slagballe Bakker samt den populære Bryrup Langsø i kort afstand fra ejendommen.

På grunden finder du foruden stuehuset flere gode udhusbygninger. Den ene er i dag benyttet som garage og god opbevaring. På denne bygning, er der opført et hyggeligt og charmerende orangeri, hvorfra du nyder udsigten over grunden og det flotte landskab - her kan sommeren virkelig forlænges!
Den anden udhusbygning bruges i dag som stald, men kunne indrettes til mange forskellige formål efter behov. Her kunne man have et godt stort værksted, gildesal eller lign.. – kun fantasien sætter grænserne. Ydermere er der to gode rum, der i dag anvendes til opbevaring og vaskerum, samt isoleret og mulighed for opvarmet rum.

Stuehuset ligger højt i forhold til grunden, hvor du fra flere terrasser og stuehusets rum nyder kigget over grunden. Stuehuset er løbende renoveret moderniseret og står i rigtig god- og velholdt stand. Her skal det blandt andet fremhæves at tegltaget er udskiftet i slutningen af 70’erne, vinduerne udskiftet i 2013/14 samt fået installeret nyt træpillefyr i 2017. Alt dette bidrager til fornuftige for­brugs­ud­gif­ter, hvor sælgerne blot benytter 8 tons træpiller årligt. Desuden er ejendommen netop blevet tilsluttet offentlig vandafledning.

Indenfor fortsætter de gode indtryk og den helt rigtige ”stil” med fritlæggende bjælker, rustikke murstensvægge, mens du har opretholdt en god loftshøjde og dejligt lysindfald. Indretningen er optimal, hvor du træder ind i stor og rummelig entré med god plads til alt overtøjet og sko. Herfra træder man ind spise- og dagligstuen med brede og flotte la­mi­nat­gulvs­plan­ker. I dagligstuen findes åben pejs som byder på hygge og samvær, og i de varme måneder har du mulighed for at trække dig ud på den vestvendte terrasse. Fra stuen træder du ind i køkkenet, et dejlig lyst rum med spiseplads, hvorfra udsigten over grunden kan nydes og udgang til hyggelig eftermiddags- og aften terrassekrog. Desuden har du soveværelse med eget tilhørende badeværelse i stueplan. Badeværelset er delvist renoveret i 2017 med nye klinker, bruseniche og sanitet.

Førstesalen er i dag indrettet med to gode værelse, ekstra stue samt ekstra toilet. Fra stuen på 1. sal har du udgang til vestvendt altan, hvor du endnu engang kan nyder den skønne natur fra første række.

Kælderen er tør og høj (ca. 2,20 m.), som giver forskellige an­ven­del­ses­mu­lig­he­der. Kælderen benyttes i dag til god opmagasinering, va­ske­fa­ci­li­te­ter samt pillefyr. Fra kælderen har du direkte udgang, således vasketøj kan komme ud og træpiller kan komme ind. Ydermere er der gjort klar til, at der kan etableres badeværelse i kælderen.

Alt i alt en yderst velholdt og ind­flyt­nings­klar ejendom, som passer til mange forskellige behov – uanset om man er til dyrehold, jagt eller blot vil have noget albuerum og en skøn natur lige uden for døren!

Fakta om Horsens (97.392 indbyggere)

Kommuneskat
25,7%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
8,7
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.410 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.947 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.874 kr./md.
Antal folkeskoler
15
Gns. klassekvotient
22,7

Oplysninger

Sagsnr.
87400498
Boligareal
214 m²
Vægtet areal
263 m²
Grundareal
9,58 ha
Rum/værelser
5/3
Erhvervsareal
404 m²
Byggeår / Ombygget
1927 / 1996
Energimærke
E
Pris
3.995.000 kr.
Prisudvikling
-11,00 %
Ejerudgifter pr. md.
2.680 kr.
Pris/m²
15.190 kr.
Liggetid
331 dage

Nyttige links

Tryghed/overskuelighed

Det skal være trygt og overskueligt at handle bolig, uanset om man skal købe eller sælge. Derfor møder jeg kunderne i øjenhøjde og gør fakta gennemskuelige, mens gode historier og minder videregives.

Michael Gudiksen Johansen

Ejendomsmægler, MDE, Bolig & Landbrug

mgj@edc.dk27 50 92 7176 25 56 84EDC Ejendoms Centret A/S

EDC Ejendoms Centret A/S

Nørregade 51, 8700 Horsens

870@edc.dk75 62 23 00