Køb og salg af plan­teavls­e­jen­dom­me

Vi forstår os på dig og dine behov

Leder du efter den ideelle ejendom til målrettet dyrkning og avl af nytteplanter? Eller vil du sælge din planteavlsgård? Vi kan hjælpe dig godt videre.

Din mægler med mangeårig erfaring og ekspertise inden for landbrug

  Hvordan kan vi hjælpe dig?

  Overvejer du at sælge?

  Vi tilbyder kompetent og personlig vejledning, så du kan have ro i maven igennem hele processen.

  Sådan sælger vi din ejendom

  Hvad er din ejendom værd?

  Få en uvildig vurdering hos EDC Landbrug. Der kan være mange penge at spare og tjene.

  Bestil salgsvurdering

  Er du på udkig efter en ejendom?

  Så står vi klar til at hjælpe dig til at finde den rette ejendom og rådgive dig igennem hele købsprocessen.

  Sådan håndterer vi købsprocessen

  Søg plan­teavls­e­jen­dom­me

  Vi har måske allerede køberen til din ejendom

  I vores køberkartotek har vi mange interesserede købere skrevet op, og de fleste er godkendt af deres bank, så en handel kan ofte gennemføres hurtigt. Går du med salgstanker, men vil gerne tjekke efterspørgslen på en ejendom som din? Tryk på knappen herunder, og tjek, hvor mange potentielle købere vi har skrevet op, som søger en ejendom som din.

  Find køber

  Som en del af Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed har vi rødder i alle dele af landet. Vi kan derfor tilbyde et stærkt lokalt kendskab, men også et robust netværk i hele landet.

  Kontakt din lokale land­brugs­eks­pert

  Kompetent rådgivning 

  EDC Landbrug har ikke blot stærk viden om land­brugs­e­jen­dom­me. Vores specialister har værdifuld indsigt i drift, lovgivning og processer indenfor alle former for landbrug. Herunder også planteavl og plan­teavls­går­de. Vi sikrer, at du altid får en kompetent land­brugs­mæg­ler, der har et stort kendskab til branchen og markedet.

  Vi tager udgangspunkt i dine behov

  Vi ved, at selvom Danmark er et lille land, så er der betydelige variationer i klima- og jord­bunds­for­hold. Og vi forstår, at den enkelte landmand kan have særlige dyrk­nings­for­mer. Nogle har behov for at producere mest muligt foderkorn, og andre fokuserer på produktion af spe­ci­a­l­af­grø­der. Derfor tager et forløb hos os udgangspunkt i dine behov.

  Bliv opdateret på markedet

  Ønsker du at holde dig opdateret på, hvad der sker på markedet for land­brugs­e­jen­dom­me? Tilmeld dig nedenfor, og modtag LandbrugFokus og andre nyheder i din indbakke. 

  Tilmeld

  Fortsat stabile jordpriser

  Jordpriserne er fortsat stabile

  Året 2022 var for landbrug kendetegnet ved både højere indtægter, men også flere udgifter er steget. Der har været stigninger i inflationen, som har haft en direkte påvirkning på landbruget, som i 2022 har haft en stor høst til historisk høje værdier. Den nominelle værdi af land­brugs­pro­duk­tio­nen oversteg 100 mia. kr. for første gang.

  • Jordpris
  • Landbrug
  Læs artikel

  Fortsat optimisme trods markant stigning i renteniveau

  I 2022 har vi observeret en markant stigning i renteniveauet, som nåede et niveau sam­men­lig­ne­ligt med året 2011. Stigningen i de lange renter kan tilskrives en kombination af den øgede økonomiske aktivitet efter genåbningen af de fleste økonomier, globale lo­gi­stikpro­ble­mer og stigende energipriser.

  • Rente
  • Landbrug
  Læs artikel

  Ud af ESG-startblokken: ESG påvirker prisen på din land­brugs­e­jen­dom

  EDC Poul Erik Bech Landbrug Fokus har talt med Pernille Stenstrup Christiansen, landechef for landbrug i Danske Bank i Danmark. Det overordnede råd til danske landmænd er: Se at komme i gang med ESG – jo før jo bedre. Landbruget står på en brændende platform, så vær ambitiøs, sæt mål, start med de lavthængende frugter, dokumenter og følg op, så du hele tiden rykker dig i den rigtige retning – det skal til for at overleve på den lange bane.

  • Landbrug
  Læs artikel