Køb og salg af kvæggård

Specialister med lokal forankring og forståelse

Leder du efter en kvæggård til mæl­ke­pro­duk­tion, eller skal du sælge din nuværende kvæggård. Så kan EDC Landbrug hjælpe dig godt videre.

Hos EDC Landbrug har vi mange års erfaring med køb og salg af alle former for land­brugs­e­jen­dom­me.

  Skal du købe eller sælge en kvæggård? Så klarer vi hos EDC opgaven. Hos EDC Landbrug har vi mange års erfaring med køb og salg af alle former for land­brugs­e­jen­dom­me. Vores specialister har værdifuld viden om dansk landbrug og som en del af Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed, tilbyder vi en stærk lokal til­ste­de­væ­rel­se og et slagkraftigt landsdækkende netværk. På den måde får du altid en kompetent land­brugs­mæg­ler, der har indgående mar­ked­skend­skab og som forstår sig på netop dit område.

  Kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med erhvervelse eller salg af kvæggård her. Vi er både med, når der snakkes kg. EKM, Foderenheder og andre vigtige fagrelevante emner.

  Kontakt os

  Hvordan kan vi hjælpe dig?

  Overvejer du at sælge?

  Vi tilbyder kompetent og personlig vejledning, så du kan have ro i maven igennem hele processen.

  Sådan sælger vi din ejendom

  Hvad er din ejendom værd?

  Få en uvildig vurdering hos EDC Landbrug. Der kan være mange penge at spare og tjene.

  Bestil salgsvurdering

  Er du på udkig efter en ejendom?

  Så står vi klar til at hjælpe dig til at finde den rette ejendom og rådgive dig igennem hele købsprocessen.

  Sådan håndterer vi købsprocessen

  Vi finder den rigtige kvæggård eller den rigtige køber

  Er du interesseret i at eje en kvæggård, kan vi hos EDC tilbyde en lang række muligheder for at finde præcis den kvæggård du har i tankerne. Ønsker du at sælge din eksisterende kvæggård, så hjælper vi dig med at finde den helt rigtige nye ejer.

  Køber-/le­jer­kar­to­te­ket giver dig en fordel

  Når du tilmelder dig vores køberkartotek, får du Danmarks største kartotek af ejendomme. Tilmeld dig og se, om der skulle være en kvæggård, der matcher dine behov. Som sælger kan du se, om der skulle være ønsker i vores database, der passer med din ejendom. Med kø­ber­kar­to­te­ket i baglommen får du sendt information direkte til dig, hvor du vil, og når du vil. Så kan du være ét skridt foran og vurdere interessen i netop din kvæggård.

  Vi hjælper også med:

  • Professionel fotografering
  • Udførligt salgsmateriale med vigtige ejen­dom­s­e­le­men­ter
  • Indhentning af fornødne dokumenter
  • Fagkyndig personale der kan tale med på fagtermer
  • Dialog og korrespondance med købere
  • Vi hjælper også med forhandling med køber eller sælger, udfærdigelse af købsaftale, tinglysning, fremvisning og re­fu­sions­op­gø­rel­se. 

   Derfor får du en stærk sam­ar­bejds­part­ner, når du vælger EDC Landbrug til at hjælpe med dit køb eller salg af kvæggård. 

  Læs hvordan vi kan hjælpe

  Søg kvæggård nær dig

  Vil du vide, hvad din kvæggård er værd?

  EDC Landbrug kan tilbyde dig en uvildig og grundig vurdering af din land­brugs­e­jen­dom på baggrund af professionelle vur­de­rings­prin­cip­per. De fleste af vores valuarer er MRICS-registrerede, hvilket er din garanti for, at vurderingen finder sted efter en række internationalt anerkendte retningslinjer. En vurdering kan være afgørende for din salgspris, og der kan være mange penge at finde, når salget er afsluttet.

  En vurdering er også være et aktiv for dig i dine forhandlinger med banken og SKAT. Vi tager højde for alle forhold, der har indflydelse på din ejendoms værdi.

  Bestil salgsvurdering

  Hvor hurtigt går udviklingen på robotter og selvkørende land­brugs­ma­ski­ner?

  EDC Landbrug Poul Erik Bech har talt med to med fingrene nede i mulden i forhold til den teknologiske udvikling i landbruget. En salgsansvarlig for robotteknologi og mekanisk ukr­ud­st­be­kæm­pel­se på en maskinstation og en landmand, som bruger robotteknologi til den økologiske planteavl.

  • Landbrug
  Læs artikel

  Ugunstige vejrforhold bringer dansk høst i bund

  Siden 2018 har den danske høst været relativ stabil, hvor kor­n­pro­duk­tio­nen var 9,6 mio. tons i 2022, hvilket er 3,3% højere end normalhøsten på 9,27 mio. tons. Normalhøsten er beregnet som den gennemsnitlige høst i perioden 2012-2022.

  • Landbrug
  Læs artikel

  Robotterne kommer: Er fremtidens landbrug ubemandede?

  Den teknologiske udvikling i landbruget tager fart. Der kommer flere og flere robotter, droner og kunstig intelligens (AI) bliver mere og mere udbredt. Men hvor hurtigt går udviklingen? LandbrugFokus har taget en snak med Thomas Nitschke fra Teknologisk Institut om udviklingen.

  • Landbrug
  Læs artikel