Køb og salg af landejendomme

Indsigt i landejendomme og forståelse for dig

Drømmer du om at bo på en landejendom og hver dag vågne op med udsigt over marker og skov? Eller har du en landejendom, som du ønsker at sælge? Hos EDC Landbrug kan vi hjælpe dig videre, uanset om du står over for at købe eller sælge en landejendom.

Fra herregårde til fri­tidsland­brug

Der findes mange typer landejendomme, blandt andet:

 • Slotte, godser og herregårde
 • Professionelle landbrug med planteavl og dyrehold
 • Hesteejendomme med ride- og ryt­ter­fa­ci­li­te­ter
 • Jagtejendomme med mark, skov og vand og mange naturværdier
 • Skovejendomme
 • Hobbylandbrug
Find den rigtige landejendom for dig

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vil du sælge din landejendom?

Går du med overvejelser om at sælge din landejendom? Så kan du trygt overlade dit salg til os. Vi arbejder hver dag med salg af land- og lystejendomme og er repræsenteret med lokale specialister landet over. Vores land­brugs­mæg­le­re samarbejder på tværs af landet for at finde præcis den køber, der matcher din landejendom.

Sådan sælger vi din landejendom

Er du på udkig efter en landejendom?

Vores lokale specialister har mange års erfaring og stor indsigt i landejendomme. Derfor kan vi både sparre med dig, der er professionel landmand, og vil drøfte din aktuelle situation og muligheder for udvikling, men også dig, som bor i byen og drømmer om at tage springet og flytte på landet for at bo på en landejendom.

Hør, hvordan vi kan hjælpe dig

Realisér drømmen

Har du længe talt med din familie om, hvor hyggeligt det ville være at flytte sammen på tværs af generationer? Eller har du en drøm om at åbne dit eget Bed & Breakfast? En landejendom består ofte med mange kvadratmeter og er derfor det ideelle sted til at realisere pladskrævende drømme.

En landejendom er derfor også det oplagte valg for dig, der er på udkig efter et sted at holde dyr, etablere værksted, eller hvis du drømmer om et lille fri­tidsland­brug. Mange ejere af landejendomme udnytter også pladsen til at drive erhverv hjemmefra. Hvis du fx lige har startet en mindre virksomhed og har brug for lagerplads, kan en landejendom være ideel, til at møde dit behov.

Overvejer du at tage springet?

For mange er det en drøm at slå sig ned på landet og få mulighed for at boltre sig på mange kvadratmeter både indenfor og udenfor. Desuden tiltaler det mange, at landejendomme ofte har høj her­lig­heds­vær­di med unikke historier og originale detaljer.

Går du med overvejelser om at tage springet og få den danske natur som nabo, så kan det være en god idé at vende det med en af vores mæglere. Hos EDC Landbrug har vi nemlig stor viden og erfaring med formidling af lyst- og landejendomme. Derfor ved vi også, hvor vigtigt det er at finde den helt rigtige ejendom, der møder dine behov og ønsker.

Landejendom, lystgård, landbrug – kært barn har mange navne!

Danmark rummer mange typer af ejendomme med landbrugspligt - lige fra store landbrug med plan­teavls­drift eller dyrehold, flotte herskabelige herregårde og godser til de lidt mindre hobbybaserede fri­tidsland­brug.

I EDC Landbrug arbejder vi med alle typer af landbrug, og vores mæglere og specialister har stor faglig indsigt i dansk landbrug. Derfor møder vi gerne den professionelle landmand til drøftelse af erhvervets aktuelle situation og fortrolig sparring om de aktuelle muligheder for udvikling af den enkelte bedrift.

Men vi kan også tage snak med dig, som bor i byen og drømmer om at flytte fra storbyens stress. Måske kan en landejendom være den ideelle fremtid for dig – selvom du ikke nødvendigvis ser dig sidde i en traktor til daglig.

Søg landejendomme

Fortsat stabile jordpriser

Jordpriserne er fortsat stabile

Året 2022 var for landbrug kendetegnet ved både højere indtægter, men også flere udgifter er steget. Der har været stigninger i inflationen, som har haft en direkte påvirkning på landbruget, som i 2022 har haft en stor høst til historisk høje værdier. Den nominelle værdi af land­brugs­pro­duk­tio­nen oversteg 100 mia. kr. for første gang.

 • Jordpris
 • Landbrug
Læs artikel

Fortsat optimisme trods markant stigning i renteniveau

I 2022 har vi observeret en markant stigning i renteniveauet, som nåede et niveau sam­men­lig­ne­ligt med året 2011. Stigningen i de lange renter kan tilskrives en kombination af den øgede økonomiske aktivitet efter genåbningen af de fleste økonomier, globale lo­gi­stikpro­ble­mer og stigende energipriser.

 • Rente
 • Landbrug
Læs artikel

Ud af ESG-startblokken: ESG påvirker prisen på din land­brugs­e­jen­dom

EDC Poul Erik Bech Landbrug Fokus har talt med Pernille Stenstrup Christiansen, landechef for landbrug i Danske Bank i Danmark. Det overordnede råd til danske landmænd er: Se at komme i gang med ESG – jo før jo bedre. Landbruget står på en brændende platform, så vær ambitiøs, sæt mål, start med de lavthængende frugter, dokumenter og følg op, så du hele tiden rykker dig i den rigtige retning – det skal til for at overleve på den lange bane.

 • Landbrug
Læs artikel