Køb og salg af svinegård

Vi er din specialist, partner og praktiske gris

Er du på udkig efter en landejendom til gri­se­pro­duk­tion? Eller ønsker du at sælge din svinegård? Vi kan hjælpe dig godt igennem hele processen, uanset om du skal købe eller sælge en griseejendom.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Overvejer du at sælge?

Vi tilbyder kompetent og personlig vejledning, så du kan have ro i maven igennem hele processen.

Sådan sælger vi din ejendom

Hvad er din ejendom værd?

Få en uvildig vurdering hos EDC Landbrug. Der kan være mange penge at spare og tjene.

Bestil salgsvurdering

Er du på udkig efter en ejendom?

Så står vi klar til at hjælpe dig til at finde den rette ejendom og rådgive dig igennem hele købsprocessen.

Sådan håndterer vi købsprocessen

Vil du vide, hvad din svinegård er værd?

EDC Landbrug kan tilbyde dig en uvildig og grundig vurdering af din land­brugs­e­jen­dom på baggrund af professionelle vur­de­rings­prin­cip­per. De fleste af vores valuarer er MRICS-registrerede, hvilket er din garanti for, at vurderingen finder sted efter en række internationalt anerkendte retningslinjer. En vurdering kan være afgørende for din salgspris, og der kan være mange penge at finde, når salget er afsluttet.

En vurdering er også være et aktiv for dig i dine forhandlinger med banken og SKAT. Vi tager højde for alle forhold, der har indflydelse på din ejendoms værdi, så du får den bedst mulige pris.

Bestil vurdering

Hos EDC Landbrug har vi mange års erfaring med køb og salg af alle former for land­brugs­e­jen­dom­me. Vores specialister har værdifuld viden om dansk landbrug og som en del af Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed, tilbyder vi en stærk lokal til­ste­de­væ­rel­se og et slagkraftigt landsdækkende netværk. Sådan får du en kompetent land­brugs­mæg­ler, som forstår markedet og din situation. 

Køb og salg af land­brugs­e­jen­dom­me

Uanset, om du skal købe eller sælge din griseejendom, så kan EDC Landbrug hjælpe dig godt igennem dit forløb. Vi har indgående indsigt i alle land­brugs­seg­men­ter, og de processer der er er i forbindelse med er erhvervelse af ejendom eller salg af livsværket. Vi er altid en stærk sam­ar­bejds­part­ner med vores mange års erfaring og bran­che­spe­ci­fik­ke land­brugs­mæg­le­re.

Kontakt din lokale mægler

Vi finder den rigtige svinegård eller den rigtige køber

Er du interesseret i at eje en grisegård, kan vi hos EDC tilbyde en lang række muligheder for at finde præcis den grisegård du har i tankerne. Ønsker du at sælge din eksisterende grisegård, så hjælper vi dig med at finde den helt rigtige køber.

Kontakt til lokale land­brugs­mæg­ler

Køber-/lejerkartotek, din fordel

Når du tilmelder dig vores køberkartotek, får du Danmarks største kartotek af ejendomme. Tilmeld dig og se, om der skulle være en grisegård, der matcher dine behov. Som sælger kan du se, om der skulle være ønsker i vores database, der passer med din ejendom. Med kø­ber­kar­to­te­ket i baglommen får du sendt information direkte til dig, hvor du vil, og når du vil. Sådan kan du være et skridt foran og vurderer interessen i netop din grisegård.

Vi kan også hjælpe med:

 • Professionel fotografering
 • Udførligt salgsmateriale med de vigtigste elementer på ejendommen
 • Indhentning af fornødne dokumenter
 • Dialog og korrespondance med købere
 • Forhandling med købere
 • Købsaftale
 • Tinglysning
 • Re­fu­sions­op­gø­rel­se

Fortsat stabile jordpriser

Jordpriserne er fortsat stabile

Året 2022 var for landbrug kendetegnet ved både højere indtægter, men også flere udgifter er steget. Der har været stigninger i inflationen, som har haft en direkte påvirkning på landbruget, som i 2022 har haft en stor høst til historisk høje værdier. Den nominelle værdi af land­brugs­pro­duk­tio­nen oversteg 100 mia. kr. for første gang.

 • Jordpris
 • Landbrug
Læs artikel

Fortsat optimisme trods markant stigning i renteniveau

I 2022 har vi observeret en markant stigning i renteniveauet, som nåede et niveau sam­men­lig­ne­ligt med året 2011. Stigningen i de lange renter kan tilskrives en kombination af den øgede økonomiske aktivitet efter genåbningen af de fleste økonomier, globale lo­gi­stikpro­ble­mer og stigende energipriser.

 • Rente
 • Landbrug
Læs artikel

Ud af ESG-startblokken: ESG påvirker prisen på din land­brugs­e­jen­dom

EDC Poul Erik Bech Landbrug Fokus har talt med Pernille Stenstrup Christiansen, landechef for landbrug i Danske Bank i Danmark. Det overordnede råd til danske landmænd er: Se at komme i gang med ESG – jo før jo bedre. Landbruget står på en brændende platform, så vær ambitiøs, sæt mål, start med de lavthængende frugter, dokumenter og følg op, så du hele tiden rykker dig i den rigtige retning – det skal til for at overleve på den lange bane.

 • Landbrug
Læs artikel