Skov-, jagt- og naturejendomme

Salg og køb af skovejendomme

Går du med overvejelser om at sælge din skovejendom? Eller drømmer du om en jagtejendom med stor her­lig­heds­vær­di? Så kan vi hos EDC Landbrug hjælpe dig.

Kontakt din lokale land­brugs­mæg­ler

Land­brugs­mæg­le­re med specialiseret viden og mangeårig erfaring inden for køb og salg af skov-, jagt- og naturejendomme.

  Hvordan kan vi hjælpe dig?

  Overvejer du at sælge?

  Vi tilbyder kompetent og personlig vejledning, så du kan have ro i maven igennem hele processen.

  Sådan sælger vi din ejendom

  Hvad er din ejendom værd?

  Få en uvildig vurdering hos EDC Landbrug. Der kan være mange penge at spare og tjene.

  Bestil salgsvurdering

  Er du på udkig efter en ejendom?

  Så står vi klar til at hjælpe dig til at finde den rette ejendom og rådgive dig igennem hele købsprocessen.

  Sådan håndterer vi købsprocessen

  Forståelse for både dig og din forretning

  Har du særlige ønsker til, hvordan vi skal håndtere dit salg? Skovejendomme spænder vidt og dækker alt fra liebhaveri, jagt, skovdrift, produktion af juletræer og plan­tesko­le­drift til forvaltning af private skove, jagt- og naturejendomme. Vi har stor forståelse for både dig og din forretning, og for at sikre et trygt og professionelt handelsforløb tilpasser vi altid salgs- eller købsprocessen efter dine behov og aktuelle situation.

  Køberen findes ofte uden for lokalområdet

  Køberen til din ejendom skal ofte findes uden for dit lokalområde. Derfor er vores landsdækkende netværk en stor fordel. Men det er ikke kun essentielt for at finde den helt rigtige køber til din skovejendom. Vores brede netværk og lokalkendskab i hele landet kan nemlig også være afgørende for at finde den skovejendom, du drømmer om.

  Søg skov-, jagt og naturejendomme

  Bliv opdateret på markedet

  Ønsker du at holde dig opdateret på, hvad der sker på markedet for land­brugs­e­jen­dom­me? Tilmeld dig nedenfor, og modtag LandbrugFokus og andre nyheder i din indbakke. 

  Tilmeld dig her

  EDC Landbrug Poul Erik Bech med 3-års fødselsdag: ”Vi har vist vores berettigelse fra første dag”

  Det går rigtig godt for EDC Landbrug Poul Erik Bech, som er en dedikeret land­brugs­mæg­ler­virk­som­hed, der nu kan fejre 3-års fødselsdag. Med landbrugschef Frank Poll i spidsen fortsætter de med at vækste og vise sin berettigelse i markedet for land­brugs­e­jen­dom­me, hvor efterspørgslen er stor og mange gerne vil tage del i struk­tur­ud­vik­lin­gen.

  Læs artikel

  Nyt samarbejde med fokus på salg af land­brugs­e­jen­dom­me i Frederikssund Kommune og omegn

  EDC Poul Erik Bech i Frederikssund og EDC Landbrug Poul Erik Bech har indgået samarbejde om salg af land­brugs­e­jen­dom­me på egnen og samler derfor lokalt kendskab, kompetencer og information på tværs af specialer.

  Læs artikel

  Engvang Frugtplantage i Strøby ved Køge sat til salg: En unik sanseoplevelse

  Populære Engvang Frugtplantage, der ligger i naturskønne rammer tæt på Køge, er sat til salg for 5,1 mio. kr. Ejendommen, der også indeholder café, gårdbutik og bager, er blevet en vakse ægte attraktion i de senere år.

  Læs artikel