Skov-, jagt- og naturejendomme

Salg og køb af skovejendomme

Går du med overvejelser om at sælge din skovejendom? Eller drømmer du om en jagtejendom med stor her­lig­heds­vær­di? Så kan vi hos EDC Landbrug hjælpe dig.

Kontakt din lokale land­brugs­mæg­ler

Land­brugs­mæg­le­re med specialiseret viden og mangeårig erfaring inden for køb og salg af skov-, jagt- og naturejendomme.

  Hvordan kan vi hjælpe dig?

  Overvejer du at sælge?

  Vi tilbyder kompetent og personlig vejledning, så du kan have ro i maven igennem hele processen.

  Sådan sælger vi din ejendom

  Hvad er din ejendom værd?

  Få en uvildig vurdering hos EDC Landbrug. Der kan være mange penge at spare og tjene.

  Bestil salgsvurdering

  Er du på udkig efter en ejendom?

  Så står vi klar til at hjælpe dig til at finde den rette ejendom og rådgive dig igennem hele købsprocessen.

  Sådan håndterer vi købsprocessen

  Forståelse for både dig og din forretning

  Har du særlige ønsker til, hvordan vi skal håndtere dit salg? Skovejendomme spænder vidt og dækker alt fra liebhaveri, jagt, skovdrift, produktion af juletræer og plan­tesko­le­drift til forvaltning af private skove, jagt- og naturejendomme. Vi har stor forståelse for både dig og din forretning, og for at sikre et trygt og professionelt handelsforløb tilpasser vi altid salgs- eller købsprocessen efter dine behov og aktuelle situation.

  Køberen findes ofte uden for lokalområdet

  Køberen til din ejendom skal ofte findes uden for dit lokalområde. Derfor er vores landsdækkende netværk en stor fordel. Men det er ikke kun essentielt for at finde den helt rigtige køber til din skovejendom. Vores brede netværk og lokalkendskab i hele landet kan nemlig også være afgørende for at finde den skovejendom, du drømmer om.

  Søg skov-, jagt og naturejendomme

  Bliv opdateret på markedet

  Ønsker du at holde dig opdateret på, hvad der sker på markedet for land­brugs­e­jen­dom­me? Tilmeld dig nedenfor, og modtag LandbrugFokus og andre nyheder i din indbakke. 

  Tilmeld dig her

  Sol og vind over Danmark: Nogle udviklere lover guld og grønne skove ved opførelse af solceller

  Der er megen hype om solceller, vindmøller og alternative an­ven­del­ses­for­mer på landbrugsjord, hvor landmanden fx med det helt rigtige sol­cel­le­pro­jekt kan få pengene hjem 3-4 gange mere end ved bort­for­pagt­ning eller traditionel landbrugsdrift. Det skaber naturligvis interesse, men også en række useriøse spillere i markedet, som ofte lover for meget. Landbrugschef i EDC Landbrug Poul Erik Bech, Frank Poll, anbefaler, at landmanden finder en seriøs partner.

  • Landbrug
  • LandbrugFokus
  • Bæredygtighed
  Læs artikel

  Vær­di­an­sæt­tel­se af fast ejendom: ”De foreløbige ejen­doms­vur­de­rin­ger fylder hos land­brugs­kun­der­ne”

  Reglerne om at værdiansætte fast ejendom ved ge­ne­ra­tions­skif­ter/fa­mi­lie­over­dra­gel­ser/dødsboer kan være vanskelige at gennemskue. Et af de væsentlige forhold er, hvilken vurdering der er på over­dra­gel­ses­tids­punk­tet: Er der en ny ejen­doms­vur­de­ring efter Ejen­doms­vur­de­rings­lo­ven, der svarer nogenlunde til handelsværdien? Eller er seneste ejen­doms­vur­de­ring foretaget efter de ’gamle’ regler i Vur­de­rings­lo­ven, som formentlig er væsentligt lavere end handelsværdien i dag. Og hvad betyder de foreløbige ejen­doms­vur­de­rin­ger for fremtiden?

  • LandbrugFokus
  • Landbrug
  • Vurdering
  Læs artikel

  Jordpriser, ejen­doms­vur­de­rin­ger og nye kategorier i landbruget

  Vi ser nærmere på en række forhold om jordpriser, nye midlertidige ejen­doms­vur­de­rin­ger, udlån, renteudgifter, gæld og om­ka­te­go­ri­se­rin­ger fra land­brugs­e­jen­dom til ejerbolig. Vi bringer også en liste over de 15 største ejen­doms­hand­ler på land­brugs­e­jen­dom­me i fri handel. Har du spørgsmål, eller ønsker du at få vurderet eller sætte din land­brugs­e­jen­dom til salg, kontakt landbrugschef i EDC Landbrug Poul Erik Bech, Frank Poll, som vil se nærmere på dine muligheder. Det er ofte en god ide at være ude i god tid med frem­tids­pla­ner­ne.

   Læs artikel