Det handler om at gøre sig umage

Her kan du møde Jette og se, hvordan hun - ligesom vores andre mæglere - gør sit bedste hver dag. EDC har mere end 600 uddannede mæglere og er den ejendomsmæglerkæde i Danmark, der har flest uddannede mæglere. Det er din garanti for en god og professionel bolighandel.

 

Se videoen

Det får du for salæret

Mange sælgere er i tvivl om, hvad de egentlig får for pengene. Sagt helt enkelt sørger din mægler for, at du får en god bolighandel fra start til slut.

 

Se videoen

EDC Kvikestimat

Sæt dig godt til rette og bestil et Kvikestimat. Så får du et estimat på din bolig - og vil du have en præcis vurdering af din bolig, kommer vi gerne forbi og giver dig et gratis Salgstjek.

 

Se videoen

Hvordan foregår et Salgstjek?

Med et gratis Salgstjek får du en grundig vurdering af din bolig. Vi kommer hjem til dig og gennemgår din bolig, og vi får en god snak om dine ønsker og forventninger til boligsalget. 

 

Se videoen

Køberkartotek

Tilmeld dig køberkartoteket og få besked om nye boliger til salg hos alle landets mæglere. Du får også besked om boliger, der er sat til salg som stillesalg.

 

Se videoen

Alle boliger og købere samlet ét sted

Når du skal sælge din bolig eller finde en ny, skal det være nemt at få overblik over markedet og mulighederne. Det ved vi, og derfor har vi samlet alle boliger og købere ét sted.

 

 

Se videoen

Besøg af julemanden den 24. december

Vinderen af årets konkurrence blev fundet i Bagsværd, hvor den heldige familie kunne glæde sig til at få besøg af julemanden den 24. december med gaver til hele familien, der består af mor, far og 4 børn.

 

Se videoen

Danmarks største åbent hus i påsken

I påsken holder vi Danmarks største åbent hus. Hvis din bolig skal være med, skal du starte med et gratis Salgstjek på edc.dk.

  

Se videoen