Rækkehus fra EDC

Hanehøjvej 17A-B

9520 Skørping

2.995.000 kr.

125 m² - 4 rum
Projektsag
2 ud af 2 rækkehuse tilbage

Dobbelthuse på attraktiv beliggenhed i Skørping

Velkommen til Hanehøjvej i Skørping, hvor vi nu har fornøjelsen af at udbyde to skønne og kvalitets dobbelhuse på en fantastisk beliggenhed. Boligerne opføres på en stor og naturskøn grund – og hvert hus får henholdsvis 629 og 633 m2 fantastisk have og privatliv.

Dobbelthusene opføres med 125 m2 bolig 28 m2 carport med udhus. Materialerne er nøje udvalgt og sammensat efter kvalitet og æstetik i en arkitektur der virkelig er gennemarbejdet og smuk. Boligerne opføres tilmed i ved­li­ge­hol­del­ses­frie materialer og med alt, hvad man kan forvente i en moderne bolig af gulvvarme, gen­vin­dings­an­læg og meget mere.
Boligerne kommer til at fremstå som stilrene, etplansboliger med flotte rum, store vinduer og et fantastisk lysindfald. Boligerne opføres med Siemens hårdhvidevarer, Hansgrohe armatur, HTH inventar, sorte træ/alu vinduespartier og meget mere.

Billederne er illustrative, og der vil i forbindelse med de­tail­pro­jek­te­ring og myn­dig­heds­god­ken­del­ser kunne forekomme ændringer.
Kontakt EDC Danebo Støvring på tlf. 98372000 for yderligere oplysninger og for fremsendelse af salgsmateriale.

Aktuelle boliger

Loading...

Vi handler med hjem

For os handler det om meget mere end mursten. Derfor gør vi os ekstra umage hver eneste dag for, at skabe tryghed i din bolig handel igennem en helt særlig personlig indsigt hver eneste gang.

Lise Kønig

Indehaver, Ejendomsmægler, Køberrådgiver MDE*

liko@edc.dk61 20 50 0298 37 20 00EDC Danebo, Støvring