Skab grundlaget for en god bolighandel med en gratis salgsvurdering

Bestil et gratis og uforpligtende salgsvurdering med vores Salgstjek, og få en grundig gennemgang af din bolig samt professionel rådgivning, der hjælper dig godt videre til de næste skridt i et eventuelt fremtidigt salg. Salgs­vur­de­rin­gen fortæller dig, hvor meget du kan få for din bolig – og det er afgørende for dine muligheder fremadrettet, når du vil finde noget nyt at bo i.

Bestil dit Salgstjek

Hvilken bolig skal vi vurdere?

Få et kvikestimat, hvis du er nysgerrig på din boligs aktuelle værdi

Vil du gerne have en hurtig og nem beregning af din boligs værdi, er vores kvikestimat et oplagt alternativ for dig. Her skal du blot indtast et par oplysninger om din bolig, så foretager en af vores mæglere nær dig et vejledende estimat af dens nuværende salgsværdi. Med et kvikestimat får du både:

  • nem og hurtig vurdering af din boligs værdi
  • indsigt i kva­drat­me­ter­pri­ser, salgstider, pris­ju­ste­rin­ger mm. i dit område
  • sammenligning med solgte boliger og boliger til salg i dit område.

Ligesom vores gratis salgsvurdering er et kvikestimat helt uden afregning og ganske uforpligtende for dig, hvis du er nysgerrig på at få et indledende estimat din boligs nuværende værdi.

Få et kvikestimat

Vi er landets største kæde af selvstændige ejen­doms­mæg­le­re

Vi så dagens lys i 1971, da en række selvstændige ejen­doms­mæg­le­re rundt om i landet satte sig for at tilbyde salg af ejendomme via edb. Noget der dengang var ganske nyskabende, og så var Ejen­doms­mæg­ler­nes Data Centrum, EDC, en realitet. I mere end 50 år har vi vist vejen og gjort os umage hver dag for at kunne give dig den bedste oplevelse ved bolighandel, og dette bliver vi naturligvis ved med at gøre.

I dag er vi også Danmarks største ejen­doms­mæg­ler­kæ­de og består af over 230 ejen­doms­mæg­ler­for­ret­nin­ger samt mere end 1.600 medarbejdere fordelt i alle hjørner og kanter af landet. Vores store antal af lokalkendte ejen­doms­mæg­le­re betyder, at vi har et indgående kendskab til det lokale boligmarkedet og pris­ud­vik­lin­gen i området. Det er din garanti for, at du altid får en kompetent og realistisk salgsvurdering og et godt boligsalg. Vi er der, hvor både du og boligkøberne er og har tæt kontakt til dem, der søger en bolig som din.