En god salgsvurdering er grundlaget for en god bolighandel.

EDC giver markedets grundigste salgsvurdering. Salgsvurderingen fortæller dig hvor meget du kan få for din bolig – og det er afgørende for dine muligheder.

Der findes et utal af grunde til at handle bolig. Uanset hvad bør du starte med en grundig salgsvurdering. Salgsvurderingen er mæglerens professionelle vurdering af, hvor meget din bolig kan sælges for. Herudfra beregnes dit evt. overskud ved handlen. Det kalder man ”provenuet”, og det er ofte afgørende for, hvad du kan købe for. Som udgangspunkt vil du nemlig bruge det som udbetaling til din næste bolig.

Lad en lokalkendt ejendomsmægler vurdere din bolig

EDC har ejendomsmæglere over hele landet. Vi kender de lokale boligmarkeder som vores egne bukselommer og vi ved, at den rette køber ikke altid findes i dit lokalområde. Derfor samarbejder vi med alle EDC mæglere i hele landet, og med din salgsvurdering i hånden, finder de hurtigt den rette køber. Vi mener selv, at vi har landets mest grundige salgsvurdering. Og den er naturligvis helt uforpligtende og gratis. Tag os derfor med på råd, når du overvejer at sælge bolig. Så er du sikker på, at fornuftens stemme sidder med ved bordet.

Mere end blot landets grundigste salgsvurdering

Vi påstår, at EDC Salgstjek er den grundigste vurdering på markedet. Faktisk er det endnu mere. Ud over en realistisk salgsvurdering får du et bud på den forventede salgstid ved den vurderede pris. Derudover opgiver vi to yderligere priser – en ”hurtig” pris, hvis du har travlt, og en ”høj” pris, hvis du ikke har noget imod at vente på, at den helt rette køber kommer forbi. Endelig giver mægleren gode råd til, hvordan du nemt og hurtigt gør din bolig så salgbar som muligt.

Du vælger selv hvordan din bolig skal sælges

Når du har fået foretaget din salgsvurdering og er klar til at gå videre med din bolighandel, vil vi introducere dig for vores salgsmodeller. Hos EDC vælger du selv, hvordan din bolig skal sælges. Vi tilbyder en lang række forskellige salgsmodeller, og det rigtige valg afhænger i høj grad af, hvad dine forventinger til salget er. Går du ind under vores guide om salgsmodeller, kan du læse meget mere om, hvilken type salgsmodel, der passer dig bedst. 

 EDC er landets største kæde af selvstændige ejendomsmæglere

EDC så dagens lys i 1971, da en række selvstændige ejendomsmæglere rundt om i landet satte sig for at tilbyde salg af ejendomme via edb. Noget der dengang var ganske nyskabende, og så var Ejendomsmæglernes Data Centrum, EDC, en realitet.

I dag er EDC Danmarks største ejendomsmæglerkæde og består af ca 230 ejendoms-mæglerforretninger og ca. 1.200 medarbejdere fordelt i alle hjørner og kanter af Danmark. Vi er der, hvor boligkøberne er. Det er den bedste garanti for en kompetent og realistisk salgsvurdering.