En god salgsvurdering er grundlaget for en god bolighandel.

Bestil et gratis og uforpligtende salgsvurdering med EDC Salgstjek, og få en grundig gennemgang af din bolig samt professionel rådgivning, der hjælper dig godt videre til de næste skridt i et eventuelt fremtidigt salg. Salgsvurderingen fortæller dig, hvor meget du kan få for din bolig – og det er afgørende for dine muligheder fremadrettet, når du vil finde noget nyt at bo i.

Se mulighederne i murstenene med en gratis salgsvurdering

Der findes et utal af grunde til at skifte boligen ud. Det kan for eksempel være, at dine boligdrømme har ændret sig i løbet af årene, eller dit privatliv stiller nogle andre krav til din bolig. Uanset hvad er det en god idé at starte med en gratis salgsvurdering hos os. 

Vi giver dig vores professionelle vurdering af, hvor meget du kan sælge din bolig for. Dette sker på baggrund af en udførlig gennemgang af alle boligens forhold og vores indgående kendskab til det aktuelle boligmarked i området. Herudfra beregner vi dit eventuelle overskud ved handlen, hvilket ofte er afgørende for, hvad du selv kan købe for. Som udgangspunkt vil du nemlig bruge det som udbetaling til din næste bolig.

Vi hjælper dig med at formidle dine drømme og realisere potentialet, der ligger gemt i din ejendom. Ligegyldigt om du er klar til at sælge nu eller blot er nysgerrig på at kende værdien af din bolig, giver en salgsvurdering hos os dig et realistisk grundlag til at kunne videreføre dine boligdrømme - og det er selvfølgelig helt uden hverken forpligtelser eller omkostninger for dig. Din lokale EDC-mægler er med dig hele vejen, og vi hjælper dig også med at finde din nye bolig.

Lad en lokalkendt ejendomsmægler vurdere din bolig 

Vi har ejendomsmæglere over hele Danmark. Vi kender de lokale boligmarkeder som vores egne bukselommer, og vi ved, at den rette køber ikke altid findes i dit lokalområde. Derfor samarbejder vi alle med hinanden over hele landet, og med din gratis salgsvurdering i hånden, finder vi hurtigst muligt den rette køber til din bolig, uanset hvor de befinder sig

Din tillid er vigtig for os. Derfor gør vi hver dag en ekstra indsats i blandt andet vurderingen af din bolig og det efterfølgende salgsarbejde, der ligger til grund for en god bolighandel, så du kan have ro i maven i forbindelse med dit boligsalg. Tag os derfor med på råd, når du overvejer at sælge din bolig. Så er du sikker på at altid have den rette rådgivning og en god, hjælpende hånd ved din side. Find derfor din lokalkendte EDC-mægler, og bliv klogere på, hvad vi kan gøre for dig og din bolig.

 

Find din mægler

 

mere end blot en gratis salgsvurdering 

Med EDC Salgstjek får du en af de grundigste salgsvurderinger på markedet. Ordentligt forarbejde kan nemlig lede til de rette købere, et hurtigere salg og den bedste bolighandel. Ud over en realistisk salgsvurdering får du et bud på den forventede salgstid ved den vurderede pris. Derudover opgiver vi to yderligere priser – en ”hurtig” pris, hvis du gerne vil have din bolig solgt hurtigst muligt, og en ”høj” pris, hvis det for dig mere handler om, at den helt rette køber kommer forbi. Endelig giver vi dig konkrete råd til, hvordan du nemt og hurtigt gør din bolig så salgbar som muligt.

Du vælger selv hvordan din bolig skal sælges

Når vi har foretaget din gratis salgsvurdering og er klar til at hjælpe dig videre med din bolighandel, vil vi introducere dig for vores salgsmodeller. Hos os vælger du selv, hvordan din bolig skal sælges. Vi tilbyder en lang række forskellige salgsmodeller, heriblandt totalsalg, selvsalg og diskretsalg. Det rigtige valg for dig afhænger i høj grad af, hvad dine forventninger til salget er, og hvilke opgaver du ønsker, vi skal varetage for dig. I vores overblik over vores forskellige salgsmodeller, kan du læse meget mere om, hvilken type salgsmodel, der passer dig bedst. 

Læs mere om salgsmodeller

 

Få et kvikestimat, hvis du er nysgerrig på din boligs aktuelle værdi

Vil du gerne have en hurtig og nem beregning af din boligs værdi, er vores kvikestimat et oplagt alternativ for dig. Her skal du blot indtast et par oplysninger om din bolig, så foretager en af vores mæglere nær dig et vejledende estimat af dens nuværende salgsværdi. Med et kvikestimat får du både:

 

  • nem og hurtig vurdering af din boligs værdi

  • indsigt i kvadratmeterpriser, salgstider, prisjusteringer mm. i dit område

  • sammenligning med solgte boliger og boliger til salg i dit område.

 

Ligesom vores gratis salgsvurdering er et kvikestimat helt uden afregning og ganske uforpligtende for dig, hvis du er nysgerrig på at få et indledende estimat din boligs nuværende værdi. 

 

Få et kvikestimat

 

Vi er landets største kæde af selvstændige ejendomsmæglere

Vi så dagens lys i 1971, da en række selvstændige ejendomsmæglere rundt om i landet satte sig for at tilbyde salg af ejendomme via edb. Noget der dengang var ganske nyskabende, og så var Ejendomsmæglernes Data Centrum, EDC, en realitet. I mere end 50 år har vi vist vejen og gjort os umage hver dag for at kunne give dig den bedste oplevelse ved bolighandel, og dette bliver vi naturligvis ved med at gøre.

 

I dag er vi også Danmarks største ejendomsmæglerkæde og består af over 230 ejendomsmæglerforretninger samt mere end 1.600 medarbejdere fordelt i alle hjørner og kanter af landet. Vores store antal af lokalkendte ejendomsmæglere betyder, at vi har et indgående kendskab til det lokale boligmarkedet og prisudviklingen i området. Det er din garanti for, at du altid får en kompetent og realistisk salgsvurdering og et godt boligsalg. Vi er der, hvor både du og boligkøberne er og har tæt kontakt til dem, der søger en bolig som din


Vi er landets største kæde af selvstændige ejendomsmæglere 

Vi så dagens lys i 1971, da en række selvstændige ejendomsmæglere rundt om i landet satte sig for at tilbyde salg af ejendomme via edb. Noget der dengang var ganske nyskabende, og så var Ejendomsmæglernes Data Centrum, EDC, en realitet. I mere end 50 år har vi vist vejen og gjort os umage hver dag for at kunne give dig den bedste oplevelse ved bolighandel, og dette bliver vi naturligvis ved med at gøre.


I dag er vi også Danmarks største ejendomsmæglerkæde og består af over 230 ejendomsmæglerforretninger samt mere end 1.600 medarbejdere fordelt i alle hjørner og kanter af landet. Vores store antal af lokalkendte ejendomsmæglere betyder, at vi har et indgående kendskab til det lokale boligmarkedet og prisudviklingen i området. Det er din garanti for, at du altid får en kompetent og realistisk salgsvurdering og et godt boligsalg. Vi er der, hvor både du og boligkøberne er og har tæt kontakt til dem, der søger en bolig som din.