Fritidshus fra EDC

Plantagevej 50, Yderby Lyng

4583 Sjællands Odde

1.250.000 kr.

2/1 rum, 50 m²

Velkommen til Odsherred...

Hyggeligt fritidshus med skøn grund - tæt på Sejerøbugten….

Vi har nu fornøjelsen at byde velkommen på Plantagevej 50, hvor vi har fået dette hyggelige fritidshus til salg. Huset er opført i 1971, men løbende til- og ombygget. Her får du en stor dejlig grund på 1.335 kvm. med indbyggede aktiviteter for børnene, en skøn træterrasse mod syd og flere gode udhuse. Huset opvarmes med moderne varmepumpe, der kan startes hjemmefra. Der er desuden klargjort til ladestander til elbilen.

Vi byder velkommen i "udestuen", som anvendes som skønt stort alrum som fungerer som forbindelse til det ene soveværelse (registreret som udhus). "Udestuen" er indrettet med god plads til spisende gæster, hygge ved spisebordet eller en god bog i lænestolen ved de store vinduer. Her er et virkelig flot nyere badeværelse - perfekt indrettet med separat bruseplads og gulvvarme. Husets hjerte er uden tvivl den skønne store stue med et rigtig godt lysindfald fra de store vinduespartier og udgang til den store træterrasse. I forbindelse med stuen finder vi køkkenet, så her kan hele familien være samlet, mens middagen tilberedes. Fra stuen er der desuden adgang til endnu et godt soveværelse. Huset er indrettet lyst og indbydende med charmerende originale plankegulve, træ på lofter og vægge, så her har vi den helt rigtige sommerhusstil. Huset står helt klar til brug for en ny familie.

Huset ligger fredeligt på naturrige Sjællands Odde og ganske tæt på både Sejerøbugten og Kattegat – her hvor bugten går ud i Kattegat. Området byder på dejligt badevand, en af Sjællands flotteste solnedgange og en masse muligheder for gåture og lystfiskeri. Fra huset er der ikke længere end man kan gå til den populære biodynamiske bager Tír, for at købe lækkert morgenbrød, til spisestedet Olgas eller til færgen for at tage en tur til Aarhus. Fra området er der kun en cykeltur eller kort køretur til den hyggelig Havnebyen. Her får man alle oplevelserne til sommerferie, bl.a. i den levende havn, hvor der er flere spisesteder, populær fiskehandel samt mange kul­tu­ro­p­le­vel­ser i det flotte Auktionshus, bl.a. ”Vin på spidsen”, som er blevet noget af et tilløbsstykke i byen. Herudover byder byen på en stor Superbrugs, Odden Kaffehus, ost- og de­li­ka­tes­se­bu­tik. Grøntsagerne henter man på Birkemosegård og hygge til sommerhuset i den hyggelige gårdbutik Kastanjelys. De gyldne dråber – vinen – køber man selvfølgelig hos den lokale vingård ”Ørnbjerg vin”.

Skal fritiden bruges i hyggelige rammer, i et skønt lokalsamfund i fornuftig afstand fra København og Aarhus? Så vil vi glæde os til at byde jer velkommen på Sjællands Odde.

Fakta om Odsherred (32.605 indbyggere)

Kommuneskat
26,3%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
12,3
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.434 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.203 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.174 kr./md.
Antal folkeskoler
5
Gns. klassekvotient
18,9

Oplysninger

Sagsnr.
45700937
Boligareal
50 m²
Vægtet areal
53 m²
Rum/værelser
2/1
Grundareal
1.335 m²
Antal etager
1
Byggeår
1971
Ombygget
1973
Ejerudgifter pr. md.
1.246 kr.
Pris/m²
23.585 kr.
Pris
1.250.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
68 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
65.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
7.369 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
5.795 kr.
Læs mere om boliglån

Nyttige links

Velkommen til Odsherred...

Odsherred - et af de smukkeste steder i Kongeriget...

EDC Teis Graver - Sjællands Odde

Oddenvej 153, 4583 Sjællands Odde

457@edc.dk59 32 10 57