Fritidshus fra EDC

Sneppedalen 5, Houvig

6950 Ringkøbing

2.645.000 kr.

4/3 rum, 88 m²

Nyistandsat sommerhus på lukket kuperet naturgrund

Går du med drømmen om et hyggeligt og nyistandsat EBK-kvalitets sommerhus, som befinder sig for enden af en lukket stikvej og oser af den helt rigtige som­mer­hus­stem­ning, som med garanti er en kandidat til titlen om at være én af de bedre beliggenheder i Houvig? Så gør dig selv den tjeneste og kig videre på Sneppedalen 5.

Sommerhuset har været igennem en istandsættelse i 2023, hvor der kan nævnes; Nye fyldningsdøre, smukt og moderne køkken, udskiftet brændeovn og skorsten, ener­gibe­spa­ren­de varmepumpe, fine møbler og malet inde samt udenfor, således sommerhuset i dag fremstår lækkert og hyggeligt og gør det nemt for dig at kunne slappe af i dine ferier. Udover nogle smukke rammer, får man en fornemmelse af at være helt tæt på den skønne natur, da man både fra terrassen og inde fra stuen kan nyde udsigten til det smukke klitlandskab.

Sommerhuset er velindrettet med følgende planløsning; Entre/fordelingsgang. Tre lyse soveværelser med to sovepladser i hver. Mens mange tilsvarende sommerhuse på 88 kvm. kun byder på et enkelt toilet, får I to af slagsen her; Et lyst og fint gæstetoilet og et stort badeværelse med gulvvarme, vaskemaskine, bruseniche, sauna og spa, her kan man rigtig få slappet af og få den helt rigtig wellness oplevelse, efter en tur i Vesterhavet. Et rummeligt og smukt køkken i åben forbindelse med spise-/opholdsstuen, hvor solens stråler kan nydes fra det store vinduesparti mod syd. I stuen er der indrettet en alkove, hvor børnene kan hygge sig og koble af, mens der kan spilles spil og hygges til lyden af brændeovnen som knitrer.

Fra stuen er der udgang til den skønneste og ugenerede delvist overdækkede terrasse mod sydvest. Terrassen snor sig omkring huset fra øst til syd, og der er derfor rig mulighed for at følge solens stråler og hører bølgernes brus fra morgenstunden og resten af dagen. Man får derfor fuld fornøjelse af kystens foranderlige landskab og natur. Tegner en solnedgang sig særligt farverig, er pa­nora­maud­sig­ten fra toppen af klitrækken ganske få minutter væk. Derudover byder det skønne kuperede område på en masse gå- og cykelture med stierne i området, hvor man blandt andet kan cykle til Søndervig, hvor man finder et rigt handelsmiljø med masser af butikker, indkøb, Lalandia og gode restauranter. Er man til golf er der blot 2 km til en helårs golfbane med 18 huller. Hertil en hyggelig gårdbutik med luksus- og specialvare.

Til huset hører to integreret udhuse; Et med plads til private ting og et med god plads til opbevaring af solsenge og havemøbler.

Sommerhuset er tilmeldt udlejning hele året. Leje indtægten er estimeret til ca. 130.000,00kr. plus forbrug.

Fakta om Ringkøbing-Skjern (56.218 indbyggere)

Kommuneskat
25%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
16,4
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.094 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.880 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.009 kr./md.
Antal folkeskoler
19
Gns. klassekvotient
17,6

Oplysninger

Sagsnr.
69703108
Boligareal
88 m²
Vægtet areal
88 m²
Rum/værelser
4/3
Grundareal
1.331 m²
Antal etager
1
Byggeår
2000
Ejerudgifter pr. md.
2.498 kr.
Pris/m²
30.057 kr.
Pris
2.645.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
166 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
135.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
16.384 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
12.854 kr.
Læs mere om boliglån

Faglighed og omhyggelig

Vi samler på tilfredse kunder! Alt får mere værdi når man gør sig umage - Vi gør vores bedste for at hjælpe dig godt videre, når du handler bolig.

Lars Kvist

Indehaver, Ejendomsmægler MDE & valuar, HD(R)

lars@edc.dkEDC Søndervig

EDC Søndervig

Lodbergsvej 2, Søndervig, 6950 Ringkøbing

697@edc.dk97 33 86 11