Villa fra EDC

Klintevej 225, Hjertebjerg

4780 Stege

1.395.000 kr.

7/5 rum, 198 m²

Charmerende og gedigen mu­rer­mester­vil­la

Vi kan nu slå dørene op til en super charmerende villa på Østmøn.

Ejendommen præsenterer sig superflot og herskabelig, med mange unikke detaljer. Med dens gode planløsning og stil appellerer ejendommen til køberen, der ønsker en enestående ejendom med masser af plads til at skabe nye, gode rammer for familien.

Villaen rummer 198 m² og præsenterer sig med en flot, gulpudset facade, rødt tegltag og hvide vinduer.

Indenfor bydes I velkommen i en entré med trappe, der fører til husets førstesal. Her er god rummelighed, og det gennemgående element i hele huset er der højt til loftet, hvilket giver en dejlig fornemmelse af rummelighed i hele huset. Fra entréen får I adgang til 3 fantastiske stuer med stuk, lamperoset, høje paneler og store vinduer – alle med et godt lysindfald.

Til start møder I en hyggelig stue med vægpaneler og væg til væg reol. Herfra kommer man videre ind i en stue med skøn karnap og brændeovn. Her kan familien samles til et slag brætspil eller nyde varmen fra brændeovnen. Til sidst fuldender man en suite med en nydelig spisestue, som har direkte adgang til køkkenet og en isoleret udestue der kan benyttes hele året, med murstenspejs og vinduer hele vejen rundt med kig ud til haven.

Her er et dejligt, lyst køkken med masser af skabsplads og gode hårde hvidevarer. I køkkenet er der desuden plads til et mindre spi­sear­ran­ge­ment eller køkken ø. Fra køkkenet får I adgang til et praktisk bryggers med vaske- og bordplads, badeværelse med klinker og brusekabine samt endnu et godt værelse, med egen varmepumpe, med udgang til den overdækket terrasse. Fra køkkenet er der ligeledes adgang til husets kælder, hvor fyret og vandvarmeren befinder sig.

På husets 1. sal er der en lys repos med fordeling til 3 gode værelser og et nydeligt badeværelse med brusekabine. Der er desuden fuldt loft.

Haven er nem og overkommelig med flere frugttræer, græsplæne og en vestvendt terrasse, der kan overdækkes helt med en fuldelektrisk markise. Her er desuden en hyggelig og idyllisk gårdhave med flere skønne hyggekroge – en helt ugeneret oase. Her er god plads til grill og spisende gæster en lun sommeraften. Indkørslen er fuldt oplyst, flisebelagt og i forlængelse med garagen er der et isoleret anneks. Her er god plads til opbevaring, værksted, hobby eller lignende. Desuden er der et træskur på grunden til ekstra opbevaring af fx haveredskaber, græslåsmaskine m.m.

Den dejlige villa ligger i Hjertebjerg på skønne Østmøn. Her er du tæt på offentlig transport, på folkeskole og børnehave i Hjertebjerg og på golfklubben, foruden at du er tæt på nogle af øens smukke strand- og skovområder som fx Nordfeldt Skov og Råbylille Strand. Fra villaen kan du endvidere nemt komme til Stege By, som ligger ca. 8 minutters kørsel væk og til Møns Klint, Liselund Slotspark eller Klintholm Havn.

Der er mulighed for flexbolig.

Fakta om Vordingborg (45.751 indbyggere)

Kommuneskat
26,3%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
13,5
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.251 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.096 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.845 kr./md.
Antal folkeskoler
6
Gns. klassekvotient
19,9

Oplysninger

Sagsnr.
47802841
Boligareal
198 m²
Kælder
13 m²
Vægtet areal
212 m²
Rum/værelser
7/5
Grundareal
929 m²
Antal etager
3
Byggeår
1916
Ombygget
2005
Energimærke
C
Ejerudgifter pr. md.
2.070 kr.
Pris/m²
6.580 kr.
Pris
1.395.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
-7,00 %
Liggetid
171 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
70.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
8.532 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
6.622 kr.
Læs mere om boliglån

Hjemmet er rammen om livet

Jeg brænder for at skabe en god dialog med både køber og sælger. Mit mål er, at alle vores sælgere får en behagelig, kompetent og tryg salgsproces.

Casper Jacobsen

Ejendomsmægler MDE

casjac@edc.dk30 53 51 21EDC Møn ApS

EDC Møn ApS

Storegade 33, 4780 Stege

478@edc.dk55 81 51 21