1.949 ejerlejligheder til salg i København

Find en ny ejerlejlighed i København

Boligmarkedet i Københavns kommune rummer mange attraktive lejligheder med forskellige muligheder, beliggenheder og planløsninger. Det kan derfor også hurtigt komme til at virke uoverskueligt. Se hele salgsover­sig­ten over ejer­lej­lig­he­der til salg herunder, eller kontakt vores lokalkendte mæglere i København i dag.

1.949 ejer­lej­lig­he­der til salg i København kommune

Tilpas søgning
Vis kort

Fremhævede

Andre

Hold dig opdateret med alle nye boligtilbud - nemt og enkelt

Tilmeld dig i dag, så er du ét skridt tættere på at finde den er helt rigtige bolig for dig.

Tilmeld køberkartotek

Drømmer du om at eje din egen lejlighed i København?

Der er mange gode grunde til at eje frem for at leje en lejlighed i København. Din bolig kan blive til en investering frem for blot en udgift og inkluderer samtidig skattefordele. Hvis du afdrager et lån på din lejlighed, kan du få mulighed for at modtage friværdi i din bolig.

Når du ejer i stedet for at leje en lejlighed i København betyder det, at du helt selv kan bestemme, hvilke forbedringer og ændringer du ønsker at foretage dig. På sigt vil det medvirke til, at din ejerlejlighed kan stige i værdi. På den måde kan du også øge dine chancer for at få en økonomisk gevinst, hvis du engang ønsker at sælge din ejerlejlighed.

Kig efter ejer­lej­lig­he­der til salg i Københavns mange populære bydele

København har mange populære bydele, som hver især har sit helt særlige charme og stil. Indre By er måske det mest populære område, med et charmerende gadebillede af gamle bygninger, et mangfoldigt natteliv og et pulserende kulturliv.

København er som historisk købstad og uden sammenligning Danmarks største by. Hovedstaden er beriget med et utal af attraktive ejer­lej­lig­he­der i alle områder, hvilket skaber gode chancer for at finde dit kommende hjem i netop dét helt særlige område, du ønsker at bo i. Hver bydel i København har sit helt eget særpræg og personlighed.

Nørrebro - Kontrasten mellem det gamle og det nye

Nørrebro er et populært og attraktivt boligområde blandt unge og voksne og er ikke kun kendt for sin kontrast mellem det gamle og det nye, men også for sine mange spændende caféer, kunstnere, butikker og seværdigheder. Området byder på en fin balance imellem hyggelige restauranter, caféer, natteliv og grønne områder med små oaser med adskillige tilbud for både ældre og børnefamilier. Overvejer du at finde en ejerlejlighed på Nørrebro vil du bo i gåafstand til Københavns populære Indre Søer -et skønt sted at motionere eller gå en tur med kæresten på en solrig søndag.

Det afslappede Østerbro

Hvis du overvejer at flytte ind i en ejerlejlighed på Østerbro vil du blandt andet have Fælledparken samt FC Københavns og Danmarks hjemmebane, Parken inden for kort afstand. Det samme gælder for den populære Sva­ne­møl­le­stran­den. Østerbro bærer som en af Københavns ældste bydele præg af at være et pænt og afslappet område, der er yderst familievenligt.

Det trendige Vesterbro

Vesterbro byder på et rigt og blomstrende kunst- og kulturliv både i form af de mange kunstnere, der bor i området men også et stigende antal populære og anerkendte gallerier. Vælger du at flytte ind i en ejerlejlighed på Vesterbro kommer du til at bo i et lokalområde, der stadig bliver mere og mere attraktivt. Tæt ved Københavns Hovedbanegård og flere me­tro­for­bin­del­ser er Vesterbro i den grad for folk, der ønsker at bo i gå og cykelafstand til alt fra trendy modebutikker og caféer til gode ind­købs­mu­lig­he­der både til hverdag og det lidt mere lukrative i Kødbyens mange tilbud. Vesterbro har stort set alt, hvad hjertet begærer for alle aldre. Området har igennem mange år udgivet en lokal udvikling, der har gjort området attraktivt for børnefamilier, såvel som unge studerende og ældre. Med spillesteder som Vega, der tiltrækker store verdensnavne til Havnefrontens populære badesteder, hoteller og steder som Folkets Hus Absalon er Vesterbro på mange måder et af de mest hippe områder i København.

Det historiske København K

Indre By er hjertet af København og byder på et spændende gadebillede af gamle bygninger, kulturelle seværdigheder og et pulserende natteliv. Det er det mest populære område, da det har alt, hvad du kan ønske dig - det har seværdigheder såsom Det Kongelige Teater, Tivoli og et utal af caféer, restauranter og butikker. Det er et godt sted at gå en tur, slappe af, handle og opleve den unikke københavnske stemning. I Indre By finder du alle former for butikker, restauranter og caféer, og på den historiske Rådhuspladsen finder du årlige begivenheder og markeder. Det er også her man finder de kendte turi­stat­trak­tio­ner som Det Kongelige Teater, Strøget og Tivoli. Går du efter at købe en ejerlejlighed i Indre By, er det af de mest attraktive områder i København, og det er her boligpriserne er højest. Med en ejerlejlighed i København K bor du lige i hjertet af nogle af byens største attraktioner og mest imponerende historiske bygninger. Trænger du til grønne omgivelser, ligger her både Kongens Have, Botanisk Have, H.C. Ørstedsparken og Østre Anlæg.

Skal du også have plads til bilen i København?

For mange, der kigger på ejer­lej­lig­he­der i København, er det vigtigt at have mulighed for gode par­ke­rings­for­hold, hvor der er plads til at parkere sin bil uden det bliver en timelang søgen efter en plads, når man endelig har fri fra arbejde. Har du elbil er det især relevant at vide, hvor de nærmeste ladestandere er ifht. din bolig.

Nogle steder har du som beboer adgang - eller mulighed for at tilkøbe adgang - til fælles private par­ke­rings­plad­ser. Alternativt, er egen p-plads en del af den udbudte lejlighed. Er dette ikke muligt, kan du undersøge muligheden for at få en beboerlicens, hvis du bor inden for Københavns licenszone. Med en beboerlicens har du adgang til parkering i særlige zoner i bydelen.

Rundt om i København findes der desuden en lang række offentlige p-pladser og p-huse, hvor det er muligt at parkere gratis eller mod betaling. Her kan du som regel også finde en række par­ke­rings­plad­ser med en ladestander til en elbil.

Værd at vide når du har elbil og ejerlejlighed i København

Skal du have en ladestander, afhænger det af reglerne i din bygning samt par­ke­rings­for­hol­de­ne. Alternativt, er du nødt til at undersøge om der er mulighed for kants­tens­o­p­lad­ning nær den ejerlejlighed, du har kig på. Det er heldigvis blevet meget nemmere at have en elbil i København, selvom man bor i lejlighed. Som noget nyt er elbiler fritaget fra de kommunale par­ke­rings­zo­ners normale tids­be­græns­ning på tre timer.

Hold dig opdateret på nye interessante boliger i København

Boligmarkedet i København er kendetegnet ved at være et marked, hvor alt går ganske hurtigt. Er man på udkig efter en ny bolig i storbyen, er det derfor ofte en god idé at skrive sig op i et køberkartotek, tilmelde dig nyheder om boligmarkedet og generelt følge med i nyheder omkring boligmarkedet. Traditionelt set er storbyen her, hvor priserne først stiger eller falder, inden det ses i resten af landet og netop derfor kan det være nødvendigt at slå hurtigt til, når der dukker en interessant lejlighed op.

Med vores køberkartotek bliver du en del af et landsdækkende netværk af interesserede købere og sælgere, der måske har netop den bolig, du søger. Her kan du blandt andet oprette en gratis boligagent og få besked direkte i din indbakke, når der er sat en ny lejlighed til salg i København, der matcher dine søgekriterier. Du kan også se diskretsager - Det vil sige boliger, som ellers ikke er sat til salg offentligt. Med blot én tilmelding - der tilmed er helt gratis - kan du gøre vejen til din drømmebolig endnu kortere.

Opret dig i vores køberkartotek her

Få hjælp hos din lokalkendte mægler i København

Det kan være udfordrende at navigere rundt i det københavnske boligmarked - især som førs­te­gangs­kø­ber. Derfor anbefaler vi, at du tager en af vores ejen­doms­mæg­le­re med, når du ønsker at købe en ejerlejlighed i København. Vores selvstændige mæglere i København tilbyder et indgående lokalkendskab og bistår med professionel rådgivning hele vejen - alt sammen med udgangspunkt i dine interesser. Du kan til enhver tid kontakte en af vores mæglere helt uforpligtende og ganske gratis.

Find din mægler i København her