Ejendomsmægler Hvidovre

EDC Poul Erik Bech, Hvidovre

EDC Poul Erik Bech, Hvidovre – Dynamisk og dygtig ejendomsmægler i Hvidovre, som blandt andet specialiserer sig i at sælge boliger i Risbjerg kvarteret, Strandmarkskvarteret, Bredahlsparken, Grækerkvarteret, Hvidovre Nord, Mågeparken, Avedøre, Avedøre Landsby, Avedøre Holme og Svendebjergkvarteret.

Uanset om du skal sælge din villa, rækkehus, ejerlejlighed eller andelsbolig, så kan vi hjælpe dig, og vi har køberne. Kontakt os for en uforpligtende snak, og lad os aftale et tidspunkt, der passer dig til en salgsvurdering af din bolig, så kommer en af vores dygtige medarbejdere på besøg hos dig. Vi har et ungt og dynamisk team, som trods vores unge alder, allerede tilsammen har mange års erfaring og kender Hvidovre og omegn særdeles godt.

Så leder du efter en lokalkendt ejendomsmægler, som gør sig umage hver gang, så kontakt endelig Kasper Larsen, Troels Døssing eller Jeppe Lindahl-Berg for at sætte gang i salget af din bolig.

Vi samarbejder blandt andet med Gjensidige Forsikring omkring boligforsikring og tilstandsrapporter og med EDC Finanscenter, som tilbyder hurtig frigivelse af salgssummen når boligen er solgt, hvilket gør, at du kan komme hurtigt og trygt videre.

EDC Poul Erik Bech i Hvidovre er en del af Danmarks største og eneste landsdækkende mæglervirksomhed med mere end 60 butikker fordelt over hele landet.

Vores landsdækkende salgsstyrke gør en forskel for dig, hvor vi dagligt er i kontakt med mange potentielle købere fra hele landet. Vi kender deres aktuelle ønsker, behov og situation, og det giver os et ekstra godt udgangspunkt for at finde den rigtige køber, som ofte bor uden for lokalområdet.

Poul Erik Bech Fonden

Det er ikke kun ejendomme, der har en særlig plads i vores hjerte. Bag os er Poul Erik Bech Fonden, som via overskuddet fra mæglervirksomheden støtter foreninger, hvor frivillige ildsjæle brænder for at gøre en forskel for andre. Fonden sikrer samtidig et godt grundlag for at tænke langsigtet, og dermed sikre virksomhedens beståen lang tid fremover. Læs mere på: poulerikbechfonden.dk

Skal udfyldes

Aftal et gratis og uforpligtende møde med EDC Poul Erik Bech

 
 

Mød din lokale ejendomsmægler

   
Der er ingen boliger i den valgte kategori eller kommune.
Vi kan desværre ikke vise indholdet i øjeblikket. Prøv igen senere...

Oplysninger om ejendomsmægleren

Forsikringsoplysninger

Vi har tegnet ansvarsforsikring hos 

HDI Forsikring
Indiakaj 6, 1. sal
2100 København Ø

Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejendomsmæglerforening
Islands Brygge 43
2300 København S

Regler for ejendomsmæglere

Vi er underlagt ejendomsmæglerlovgivningen som administreres af Erhvervsstyrelsen. Læs mere om loven på erhvervsstyrelsen.dk.

Butikken og dens ansatte er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Klager

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, telefon 70 25 36 66. Du kan læse mere om, hvordan du gør på ejendomsmaeglernaevnet.dk.


Du skal være opmærksom på, at du skal betale et klagegebyr på mellem 250 og 700 kr. afhængig af kravets størrelse.

Samarbejdspartnere

EDC samarbejder med en række virksomheder, hvorfra mægleren modtager provision, vederlag, rabat mm.
Kontakt butikken for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Læs mere

Lokale aftaler

EDC Finanscenter 1
Gjensidige Forsikring
Dansk Boligforsikring
Diakrit
SEAS-NVE