Ejendomsmægler Nyborg

EDC Nyborg

EDC Nyborg

Butikken som nu er beliggende i Korsgade i hjertet af Nyborg, startede oprindelig i EDC i 1980 og lå i mange år i Kongegade, men i slutningen af 2013 flyttede vi til de nuværende ny-renoverede lokaler med en af byens bedste vinduesudstillinger i Korsgade 11 med masser af gående og kørende trafik forbi butikkens vinduer.

Vi arbejder dagligt med at matche køberønsker med boliger til salg via vores landsdækkende køberkartotek. Dette giver vores boligsælgere en øget chance for salg til den bedst mulige pris.

EDC Nyborg dækker markedsområderne: Nyborg, Ullerslev, Ørbæk og Frørup.

Vi varetager alle opgaver indenfor bolighandel. Vi sælger både villaer, rækkehuse, lejligheder, andelsboliger, fritidshuse og landejendomme.

For de ansatte i butikken er nøgleordene i dagligdagen opfølgning, kommunikation og tilgængelighed samt en vindermentalitet som gør, at vi aldrig giver op og kæmper for at finde den rigtige køber til din bolig.

På Fyn er vi en del af EDC Kjær & Co. med 7 butikker i Odense, Middelfart, Nyborg og Otterup og er dermed i et stærkt samarbejde på tværs af Fyn.

Hos EDC Nyborg får du også landsdækkende netværk, da vi er en del af Danmarks største ejendomsmæglerkæde med 240 butikker fordelt over hele landet.

Vi har landets største køberkartotek med over 90.000 køberønsker, og har ejendomsbranchens mest besøgte hjemmeside med over 2 mio. brugere hver måned. Alle boliger vises på edc.dk og på boligsiden.dk

Velkommen hos EDC Nyborg

Skal udfyldes

Aftal et gratis og uforpligtende møde med EDC Nyborg 
 

Jeg giver samtykke til, at EDC-gruppen må anvende mine oplysninger til at kontakte mig med nyheder, informationer, tilbud og markedsføring af ydelser inden for ejendomsrelaterede områder via elektronisk post, herunder e-mail og sms, telefon eller brev. EDC-gruppen videregiver ikke mine oplysninger til tredjemand, og samtykket kan altid tilbagekaldes via e-mail til edc@edc.dk.

Læs mere

Mød din lokale ejendomsmægler

   
Der er ingen boliger i den valgte kategori eller kommune.
Vi kan desværre ikke vise indholdet i øjeblikket. Prøv igen senere...

Oplysninger om ejendomsmægleren

Forsikringsoplysninger

Vi har tegnet ansvarsforsikring hos 

HDI Danmark
Indiakaj 6, 1.
DK-2100 København Ø
(CVR.nr. 37 27 62 51)

Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejendomsmæglerforening
Islands Brygge 43
2300 København S

Regler for ejendomsmæglere

Vi er underlagt ejendomsmæglerlovgivningen som administreres af Erhvervsstyrelsen. Læs mere om loven på erhvervsstyrelsen.dk.

Butikken og dens ansatte er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Klager

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, telefon 70 25 36 66. Du kan læse mere om, hvordan du gør på ejendomsmaeglernaevnet.dk.

 

Eller
 

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg, telefon 72 40 56 00. 

 

Du skal være opmærksom på, at du skal betale et klagegebyr på mellem 250 og 700 kr. afhængig af kravets størrelse.

Samarbejdspartnere

EDC samarbejder med en række virksomheder, hvorfra mægleren modtager provision, vederlag, rabat mm.
Kontakt butikken for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Læs mere

Lokale aftaler