Sammen sælger vi din bolig på Lolland

Bestil et Salgstjek

Overvejer du at sætte din bolig til salg, så start med et realistisk Salgstjek hos Danmarks største mæglerkæde, og få en vurdering, du kan stole på. Vi har mere end 50 års erfaring, og derfor ved vi, hvad der skal til for at få din bolig solgt.

Bestil Salgstjek

lolland

Sammen sælger vi din bolig på Lolland

EDC Poul Erik Bech er din lokale ejendomsmægler på Lolland med butikker i Maribo, Rødby og Nakskov, der står sammen om at sælge din bolig og fritidsejendom. Vi har også stærke kompetencer inden for erhverv og landbrug med særlige afdelinger dedikeret til disse sektorer.

Alle vores mæglere er lokale og har et indgående kendskab til området, hvilket giver os en unik fordel. Vi arbejder aktivt med et stort køberkartotek, hvilket betyder, at vi hurtigt kan finde den rette køber til din ejendom og sikre dig et godt salg.

Her finder du os

EDC Poul Erik Bech, Maribo, Torvet 9, 4930 Maribo

Kontakt

EDC Poul Erik Bech, Havnegade 9, 4970 Rødby

Kontakt

EDC Poul Erik Bech, Vejlegade 3, 4900 Nakskov

Kontakt

Erhverv

Vi har er­hvervs­mæg­le­re med ekspertise inden for capital markets, le­jer­rå­d­giv­ning, investering, kontor, retail, industri og projektbyggeri, -salg og udlejning. I et samarbejde med os får du skræddersyet ejen­doms­rå­d­giv­ning, hvor vi samler det mest kvalificerede hold af eksperter og lokalkendte mæglere til at løse lige netop din sag. 

Læs mere her

Landbrug

Ejer du en landejendom eller pro­duk­tions­land­brug, du skal sælge? Tag EDC Landbrug med på råd. Ud over et dedikeret team af land­brugs­mæg­le­re, får du hos EDC Landbrug et landsdækkende netværk bestående af over 230 boligbutikker og 23 erhvervscentre placeret over hele landet.

Læs mere her