EDC Erhverv Poul Erik Bech

Erhvervsmægler, Næstved

Velkommen til EDC Erhverv Poul Erik Bech - Sydsjælland, Næstved, Lolland og Falster - din lokalkendte erhvervsmægler på Sydsjælland og Sydhavsøerne Møn, Lolland og Falster.

Vi er et dedikeret og proaktivt erhvervsteam med flere års erfaring inden for køb, salg og udlejning af er­hverv­se­jen­dom­me i Næstved, Nykøbing Falster, Guldborgsund, Vordingborg, Haslev, Faxe, Maribo og Nakskov. Alle vores er­hvervs­mæg­le­re er bosiddende i markedsområdet, og vi har et stort netværk i det sydsjællandske erhvervsliv. Du kan finde os i det gule hus på Ringstedgade 28 i Næstved - den mest trafikerede indfaldsvej til centrum tæt på Rådmandshaven, Næstved Sygehus og lige før gågadesystemet.

Vi er markedsledere inden for in­ve­ste­rings­ejen­dom­me. Det skyldes især, at vores er­hvervs­mæg­le­re har solide faglige baggrunde inden for finans og jura og dermed kompetencerne til at rådgive dig om de komplekse finansielle og juridiske pro­blem­stil­lin­ger, der kan være forbundet med ejen­doms­in­ve­ste­ring. Vi har desuden indgående viden om Nordeuropas største anlægsprojekt, Femern-forbindelsen, da vi løbende er i dialog med aktører, der er involverede i projektet – private såvel som offentlige og udenlandske såvel som nationale.

Vi vil nemlig være markedets foretrukne Femern-erhvervsmægler.
Vi er din erhvervsmægler med lokalkendskab til Sydsjælland og Sydhavsøerne, og det sikrer dig den bedst mulige betjening og vilkår, hvad end du skal sælge eller udleje dine er­hvervslo­ka­ler, eller om du er på jagt efter nye. Leder du efter en in­ve­ste­rings­ejen­dom i Næstved? Er du på udkig efter en domicilejendom til salg i Guldborgsund? Eller søger du en lagerejendom i Vordingborg?

Vi har er­hvervs­mæg­le­re med ekspertviden inden for alle typer er­hverv­se­jen­dom­me på Sydsjælland og Lolland-Falster, og vi følger udviklingen på markedet tæt. Vi har desuden en særskilt land­brugs­af­de­ling med er­hvervs­mæg­le­re, der er specialiserede i land­brugs­e­jen­dom­me. Derfor kan vi hjælpe dig, hvad end det gælder:

Vi er hverken ejet af en bank eller et re­al­kre­di­tin­sti­tut. Vi er den eneste store fondsejede mæg­ler­virk­som­hed i Danmark. Vi har et ønske om at give noget tilbage til de lokalsamfund, vi er en del af. Størstedelen af virksomheden er ejet af den almennyttige fond Poul Erik Bech Fonden. Gennem overskuddet i mæg­ler­virk­som­he­den støtter Poul Erik Bech Fonden foreninger, hvor frivillige ildsjæle gør en forskel for udsatte børn og unge. Kender du en lokal forening, der har brug for en håndsrækning, så hører vi meget gerne fra jer? Læs mere på www.poulerikbech.dk

EDC Erhverv Poul Erik Bech Næstved blev etableret i 2007 på Ringstedgade 28, hvor centeret stadig har til huse. Vi bor sammen med bo­ligaf­de­lin­gen EDC Poul Erik Bech / Brimer & Krag, der blev grundlagt i 1982. Tilbage i 2019 oprettede EDC Poul Erik Bech et nyt for­ret­nings­om­rå­de inden for landbrug, der tager sit udgangspunkt i er­hvervs­cen­te­ret i Næstved. Vi hos EDC Erhverv Poul Erik Bech på Sydsjælland og Lolland-Falster ser frem til at samarbejde med dig.

EDC Erhverv Poul Erik Bech
Ringstedgade 284700 Næstved
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
39 94 46 34
Åbningstider
Mandag
08:30 - 17:00
Tirsdag
08:30 - 17:00
Onsdag
08:30 - 17:00
Torsdag
08:30 - 17:00
Fredag
08:30 - 16:00
Lørdag
Lukket
Søndag
Lukket

Find ud af, hvad din ejendom er værd

Bestil en professionel, gratis og uforpligtende salgsvurdering af din er­hverv­se­jen­dom, og bliv kontaktet af en af vores er­hvervs­mæg­le­re.

Bestil salgsvurdering

Nyhed i ejen­doms­bran­chen

CityFact giver adgang til relevant ejendomsdata om netop din by

EDC Erhverv Poul Erik Bechs analyseprodukt kaldet CityFact, giver dig mulighed for at gå i dybden med relevant ejendomsdata fra en række af de største byer herhjemme.

CityFact giver således omfattende områdespecifik viden om netop din by og samler markedsdata for ejen­doms­seg­men­ter­ne bolig, kontor, detail, lager, logistik og pro­jek­t­ud­vik­ling, herunder data om tomgang, markedsleje, afkastkrav, ud­vik­lings­om­rå­der, byggeaktivitet etc.

Læs mere og skriv dig op her

Vores er­hvervs­mæg­le­re