Køb af bolig

Find boligen du fortjener

Hvert år hjælper vi mange tusind mennesker i hele landet med at købe og sælge bolig. Vi kender derfor alle de udfordringer, du skal være opmærksom på, når du skal købe bolig.

Se alle boliger til salg

Når du søger efter et nyt hjem, skal du bl.a. være afklaret omkring:

  • boligens størrelse og beliggenhed
  • om du leder efter en bestemt boligtype
  • din økonomi - hvad har du råd til?
  • om du har brug for en rådgiver i købsprocessen.

Få uforpligtende kø­ber­rå­d­giv­ning

Uanset om du overvejer køb af en lejlighed, et hus eller noget helt tredje er der mange ting, du bør overveje og undersøge. Derfor kan du med fordel booke et uforpligtende møde inden du sætter din underskrift på en købskontrakt. Kontakt os og få rådgivning om dit boligkøb allerede i dag.

Book købermøde

Trygt og nemt boligkøb med køberkartotek og -rådgivning

Er du træt af at kaste dine penge efter en lejebolig hver måned, som alligevel ikke er din egen, og hvor du ikke selv må bestemme noget?

Vi vil med glæde hjælpe med at finde det perfekte hjem til dig. Noget, vi desværre ikke kan hjælpe dig med, er økonomien, og det er derfor en god idé, at du tager fat i din banken, inden du starter din boligsøgning.

Banken kan hjælpe med at få dannet et klart overblik over dit rådighedsbeløb og eventuel gæld. Jo mindre gæld, desto mere har du til rådighed, hvilket typisk betyder, at du kan låne mere.

Skal du sælge din nuværende bolig? 

Læs mere om køb & salg

Trænger du til nye omgivelser?

Tips & tricks til boligjagten

Bo­lig­fi­nan­si­e­ring

Investering i ny bolig kan være svært uden professionel rådgivning og vejledning. Det kan være en kompliceret affære, og det kræver ofte en helt særlig indsigt i boligmarkedet samt juridiske detaljer. Vi vil til hver en tid anbefale dig, at du tager os med under processen, så du kan føle dig tryg og korrekt vejledt.

Ved bo­lig­fi­nan­si­e­ring foregår størstedelen gennem et re­al­kre­di­tin­sti­tut, og en mindre del er igennem din bank. Når der er styr på det økonomiske, og du ved, hvor meget du kan købe for, skal du overveje, hvorvidt du vil købe en ejerbolig eller andelsbolig. Du skal dog være opmærksom på, at re­al­kre­dit­lå­net ofte er dyrere ved en andelsbolig.

Lad os hjælpe med køb af lejlighed eller hus

Vi gør os umage


Vi kan gøre dig meget klogere på dine muligheder, og vi kan måske endda få dig til at se nogen, du ikke selv havde overvejet. Derudover tager vi med glæde ud og ser de forskellige boliger sammen med dig samt gennemgår diverse dokumenter såsom til­stands­rap­port.

På den måde kan du være sikker på ikke at overse vigtige detaljer eller komme til at skrive under på noget, du ikke helt ved, hvad betyder. Køb bolig med os på råd, og få en god oplevelse.

Find din lokale EDC-mægler

Hvad søger du - og hvor?

Hvis du ikke allerede har fundet din kommende bolig, sætter vi gerne alt ind på at finde det, du søger. Vi gennemgår dine behov og skaffer for­hånds­god­ken­del­se på lån til boligkøbet.

Søg efter ny bolig

Køberkartotek

Se alle nye boliger i dit område via vores køberkartotek. Så har du overblik - og slipper for at vedligeholde flere profiler.

Tilmeld dig

Kø­ber­rå­d­giv­ning - et trygt boligkøb

Med en købermægler fra os undgår du dyre overraskelser - og får hjælp til at forhandle den bedste pris på plads.

Læs mere om kø­ber­rå­d­giv­ning

Det handler om at gøre sig umage

Vi gør vores bedste for at hjælpe dig, når du skal handle bolig. Faktisk gør vi os altid ekstra umage for at gøre lidt mere end forventet. Her kan du møde nogle af vores mæglere og høre mere om, hvordan de – ligesom alle vores andre mæglere - gør sig umage hver dag.

Mød mæglerne

Andre har også læst

Forældrekøb

Giv dit barn opbakning til studierne med et forældrekøb. Det kan vise sig at være billigere, end du tror - og efterfølgende kan barnet købe lejligheden til en attraktiv pris.

Læs mere

Køb af andelsbolig

Der er meget at have styr på, inden du beslutter dig for at investere i en andelsbolig. Vi har samlet en række gode råd, som er værd at have styr på ved køb af andelsboliger.

Læs mere

Køb i udlandet

Udlev drømmen om en ødegård i Sverige eller en lejlighed i det sydfranske. Flere EDC-mæglere formidler spændende boliger i udlandet og kan guide dig undervejs.

Læs mere

Sådan sælger du

Står du også med en bolig, du gerne vil sælge? Vores mæglere sikrer dig et godt salg og hjælper dig med at vælge præcis den salgsmodel, der passer bedst til dine behov.

Læs mere