Umiddelbart efter nedlukningen af Danmark i marts ophørte vi i EDC med at afholde åbent hus-arrangementer. I stedet indførte vi 1 til 1-fremvisninger med tilmelding, hvilket vil sige, at du som boligkøber kan tilmelde dig en fremvisning i et givet tidsrum, og så være sikker på, at der ikke vil være andre til stede udover dig selv og din familie og EDC-mægleren.

Selv om store dele af samfundet er vendt tilbage til noget, der ligner normale tilstande, har vi i EDC besluttet at holde fast i 1 til 1-fremvisninger for at sikre trygge fremvisninger for både købere, sælgere og vores egne mæglere.

Du er naturligvis fortsat velkommen til at tage din egen familie eller egne rådgivere, f.eks. en håndværker med på fremvisningen.

Når du tilmelder dig en 1 til 1-fremvisning på en særlig attraktiv bolig, kan det ske, at mægleren kontakter dig for at aftale et andet tidspunkt, hvis flere har tilmeldt sig samme fremvisning. Det betyder længere arbejdsdage for ejen­doms­mæg­le­ren, men det er nu engang vilkåret. Vi håber på din forståelse herfor.

For at gøre det endnu nemmere for dig at aftale en fremvisning har vi nu åbent på telefonerne i alle vores butikker alle ugens dage fra 8 til 22