Uanset om man bladrer i salgs­op­stil­lin­ger på nettet eller er til en fysisk fremvisning, så kan det være vanskeligt at ignorere farverne på væggene, ruminddelingen eller forestille sig, hvordan køkkenet kunne komme til at se ud. Når det kommer til dagslys, er det om muligt endnu sværere. For hvordan ser ”mere dagslys” egentlig ud?

Lige præcis det spørgsmål har EDC og VELUX Danmark sammen sat sig for at besvare. I den kommende tid tester vi i fællesskab, om købere og sælgere finder det relevant at få illustreret muligheden for ovenlysvinduer. Udvalgte salgs­op­stil­lin­ger vil nemlig inkludere en visualisering af et rum henholdsvis med og uden ovenlysvinduer. På den måde vil vi hjælpe dig, der er på udkig efter drømmeboligen, med at se nye muligheder i de huse, du kigger på.

Vi­su­a­li­se­rin­gen viser et før- og efter-billede, samt en video, hvor du får en fornemmelse af, hvordan dagslyset ændrer sig i rummet i løbet af dagen. Her er der taget højde for boligens beliggenhed, verdenshjørner, taghældning og flere andre faktorer.

Se eksempel på en aktuel sag her

Held og lykke med boligjagten – og med at skabe din fremtidige drømmebolig!


In­ter­es­se­un­der­sø­gel­se
Vi vil gerne undersøge, om vores kunder finder det relevant at få illustreret muligheden for ovenlysvinduer på boliger til salg.

Ville du, som sælger eller køber, være interesseret i at få visualiseret potentialet for lysindfald i en bolig med VELUX-vinduer? 

Ja, det lyder spændende

Nej, det er ikke relevant