Fritidshus fra EDC

Vejlby Klit 299, Vejlby

7673 Harboøre

1.795.000 kr.

6/4 rum, 107 m²

Lyst og velholdt fritidshus med udsigt til Ferring Sø

Et skønt fritidshus skal helst formå at kombinere komfort og charme - og så skal det ligge godt. Vejlby Klit 299 lever fuldt ud op til dét, for her venter nemlig et meget velholdt og indbydende fritidshus fra 1977. Sommerhuset har nyere tag og vinduer, ligesom også køkkenet og badeværelset er opdateret. Desuden er der nyere udvendig beklædning på sommerhuset, som er sibirisk lærketræ. I får endda en stor og isoleret garage fra 2009.

Fritidshuset ligger i den rolige ende af det populære ferieområde Vejlby. Her får I både udsigt til Ferring Sø og til klitterne ved Vesterhavet, og naturens ro understreges af, at fritidshuset ligger i et område med lidt færre fritidshuse i sammenligning med andre af Vesterhavets store trækplastre.

En tilbagetrukket placering på den 700 m² store grund har givet plads til garagen ved vejen, og det isolerede bonusrum tilbyder rigelig plads til et hobbyværksted. Forhaven er anlagt med granitskærver og er følgelig meget nemt at holde, mens den store fliseterrasse gør sit til at holde mængden af havearbejde nede. Terrassen vender helt perfekt i forhold til at få mest muligt ud af dagens soltimer, og en charmerende havepavillon bidrager med lidt ekstra hygge.

Indretningen fremstår lys med hvidmalede vægge og lofter, og med loft til kip i alle rum er plads­for­nem­mel­sen også god på tværs af alle afdelinger. Det flotte køkken er integreret i den indbydende op­holds­af­de­ling, hvor pil­le­bræn­de­ov­nen fra 2020 står for opvarmningen. Badeværelset er opdateret med elementer, der matcher køkkenet, og dertil får I fire gode værelser, hvoraf det ene er et gen­nem­gangs­væ­rel­se. Men bemærk især husets store bryggers og viktualierum, som kan udnyttes anderledes, hvis det er flere sengepladser, der står højest på ønskesedlen.

Vejlby er et rigtig skønt og populært som­mer­hu­s­om­rå­de, hvor der er plads til at koble fra og nyde ferien i rolige naturskønne omgivelser. Og samtidig kan du ikke langt herfra også deltage i de mange aktiviteter, som findes i nærområdet. Lige uden for døren finder du den smukke og barske natur, som kendetegner vestkysten. Netop ved vandet møder du unikke na­tu­ro­p­le­vel­ser året rundt, og en cykeltur rundt i området med det bakkede og smukke landskab er bestemt en som­mero­p­le­vel­se værd.

Vesterhavet med sin brede sandstrand er det helt store trækplaster for både turister og lokale, der elsker at komme til dette område i løbet af hele året.

Aktiviteterne omfatter blandt andet ridning, windsurfing, Harboøre Fritidscenter og meget mere. I Harboøre Fritidscenter er der blandt andet mulighed for at give sig i kast med skydning, motionscenter, skaterbane mv. Så skal der ske noget i din ferie, er det her et rigtigt godt område. Der er desuden kort afstand til rigtig gode ind­købs­mu­lig­he­der i Harboøre og i sommerhalvåret er der både restaurant og købmand i gåafstand fra sommerhuset. Området ligger et lille kvarters kørsel fra Lemvig og Thyborøn, som begge er havnebyer ud til Limfjorden. Her summer det af liv, især om sommeren, med hyggeligt havnemiljø, flere dag­lig­va­re­bu­tik­ker og masser af detailhandel. Hvis man ønsker at komme omkring uden bilen, er det muligt at tage det lokale og charmerende tog, VLTJ.

Fritidshuset udlejes ikke, så I kan endda nyde de hyggelige rammer med det samme efter endt handel. Kontakt os på tlf. 96 63 40 00 for en fremvisning.

Fakta om Lemvig (19.110 indbyggere)

Kommuneskat
25,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
15,4
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.706 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.932 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.236 kr./md.
Antal folkeskoler
7
Gns. klassekvotient
18

Oplysninger

Sagsnr.
71105633
Boligareal
107 m²
Vægtet areal
118 m²
Rum/værelser
6/4
Grundareal
700 m²
Antal etager
1
Byggeår
1977
Ombygget
2005
Ejerudgifter pr. md.
1.300 kr.
Pris/m²
15.212 kr.
Pris
1.795.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
-5,00 %
Liggetid
75 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
90.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
10.552 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
8.345 kr.
Læs mere om boliglån

Nyttige links

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Lars Kynde Lyng

Ejendomsmægler MDE og indehaver, KøberRådgiver m/ Tryghedsmærke

laly@edc.dk61 33 20 86EDC Lemvig

EDC Lemvig

Vestergade 26, 7620 Lemvig

711@edc.dk96 63 40 00