EDC Poul Erik Bech

Ejendomsmægler Hjerting


Velkommen til din lokale ejendomsmægler i Hjerting, EDC Poul Erik Bech i Hjerting. Vi er den eneste lokale mæglerbutik - centralt placeret i bymidten tæt på Hjerting Hotel og Strand­pro­me­na­den. Hos os får kunderne glæde af både vores store lokalkendskab samt de fordele det giver, at være en del af en landsdækkende virksomhed med mere end 80 boligbutikker fordelt over hele landet.
Via vores boligbutikker i hele Danmark har vi kontakten til køberne, uanset hvor i landet de skal findes og vi har opbygget et stort landsdækkende køberkartotek. Her igennem har vi mulighed for, at tilbyde vores kunder et helt unikt koncept, idet den rigtige køber til din bolig ofte skal findes uden for lokalområdet.
Butikken dækker mar­keds­om­rå­der­ne som er koncentreret i Hjerting, Guldager, Sjelborg, Sønderris samt Hjerting Strandvej og Sædding Strandvej. Butikken er samkørende med EDC Poul Erik Bech afdelingen i Esbjerg og er således eneste ejen­doms­mæg­ler­virk­som­hed med 2 bo­ligaf­de­lin­ger i samme by.

Personalet har en mangeårig og bred kompetence inden for Liebha­ve­re­jen­dom­me, Strand­vejsvil­la­er samt sommerhuse og parcelhussalg. Området byder også på mange an­dels­bo­lig­for­e­nin­ger – en boligtype som afdelingen har nøje kendskab til.

Vi tilbyder et professionelt salgsarbejde og alle ansatte i butikken arbejder for, at yde en høj service og skabe en høj kun­de­til­freds­hed. Flid, etik og godt købmandsskab er nøgleordene som danner vær­di­grund­la­get i vores dagligdag. Vælger du EDC Poul Erik Bech til at forestå salget, får du en mæg­ler­virk­som­hed, hvor vi hver dag fra vores mange boligbutikker arbejder med at skaffe købere og matche dem med boliger til salg. Vi tilbyder alle sælgere mindst 5 timers åbent hus hver uge året rundt. Vi står til rådighed alle ugens 7 dage.

Poul Erik Bech Fonden
Det er ikke kun ejendomme, som har en særlig plads i vores hjerter. Bag os er Poul Erik Bech Fonden, som støtter foreninger, hvor frivillige kræfter yder en stor indsats for at gøre en forskel for børn, der trænger til flere smil i hverdagen. Støtten kommer via overskuddet i mæg­ler­virk­som­he­den. Læs mere om fonden på po­u­le­rik­be­ch­fon­den.dk

EDC Poul Erik Bech
Gl. Guldagervej 96710 Esbjerg V
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
39 06 30 50
Åbningstider
Mandag
09:00 - 17:00
Tirsdag
09:00 - 17:00
Onsdag
09:00 - 17:00
Torsdag
09:00 - 17:00
Fredag
09:00 - 17:00
Lørdag
09:00 - 17:00
Søndag
09:00 - 17:00

Bestil et Salgstjek og få en grundig vurdering af din bolig

Aftal et gratis og uforpligtende møde


Overvejer du at sælge nu, og vil gerne kende værdien af din bolig? 

Kontakt os i dag og få et gratis uforpligtende møde. Vi gør os umage for at sikre, at salget af din bolig bliver en tryg og god oplevelse.

Bestil dit Salgstjek

Få professionel kø­ber­rå­d­giv­ning

Vores køberrådgiver hjælper dig godt igennem hele købsprocessen og sørger for, at du er i trygge hænder. Vi er med dig hele vejen, fra boligen er fundet, og til handlen er gået igennem.

Book købermøde

Mød din lokale ejendomsmægler

Oplysninger om ejen­doms­mæg­le­ren

For­sik­rings­op­lys­nin­ger

Vi har tegnet an­svars­for­sik­ring hos HDI Forsikring Langebrogade 3F DK-1411 København K (CVR.nr. 37 27 62 51) Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejen­doms­mæg­ler­for­e­ning Gammel Kongevej 60 1850 Frederiksberg C