Ejendomsmægler Esbjerg V

EDC Poul Erik Bech, Esbjerg V

EDC Poul Erik Bech i Hjerting er den eneste lokale mæglerbutik - centralt placeret i bymidten tæt på Hjerting Hotel og Strandpromenaden. Hos os får kunderne glæde af både vores store lokalkendskab samt de fordele det giver, at være en del af en landsdækkende virksomhed med mere end 70 boligbutikker fordelt over hele landet.

Via vores boligbutikker i hele Danmark har vi kontakten til køberne, uanset hvor i landet de skal findes og vi har opbygget et stort landsdækkende køberkartotek. Her igennem har vi mulighed for, at tilbyde vores kunder et helt unikt koncept, idet den rigtige køber til din bolig ofte skal findes uden for lokalområdet.

Butikken dækker markedsområderne som er koncentreret i Hjerting, Guldager, Sjelborg, Sønderris samt Hjerting Strandvej og Sædding Strandvej. Butikken er samkørende med EDC Poul Erik Bech afdelingen i Esbjerg og er således eneste ejendomsmæglervirksomhed med 2 boligafdelinger i samme by.

Personalet har en mangeårig og bred kompetence inden for Liebhaverejendomme, Strandvejsvillaer samt sommerhuse og parcelhussalg. Området byder også på mange andelsboligforeninger – en boligtype som afdelingen har nøje kendskab til.

Vi tilbyder et professionelt salgsarbejde og alle ansatte i butikken arbejder for, at yde en høj service og skabe en høj kundetilfredshed. Flid, etik og godt købmandsskab er nøgleordene som danner værdigrundlaget i vores dagligdag. Vælger du EDC Poul Erik Bech til at forestå salget, får du en mæglervirksomhed, hvor vi hver dag fra vores mange boligbutikker arbejder med at skaffe købere og matche dem med boliger til salg. Vi tilbyder alle sælgere mindst 5 timers åbent hus hver uge året rundt. Vi står til rådighed alle ugens 7 dage.

Poul Erik Bech Fonden

Det er ikke kun ejendomme, som har en særlig plads i vores hjerter. Bag os er Poul Erik Bech Fonden, som støtter foreninger, hvor frivillige kræfter yder en stor indsats for at gøre en forskel for børn, der trænger til flere smil i hverdagen. Støtten kommer via overskuddet i mæglervirksomheden. Læs mere om fonden på poulerikbechfonden.dk

Skal udfyldes

Aftal et gratis og uforpligtende møde med EDC Poul Erik Bech 
 

Jeg giver samtykke til, at EDC-gruppen må anvende mine oplysninger til at kontakte mig med nyheder, informationer, tilbud og markedsføring af ydelser inden for ejendomsrelaterede områder via elektronisk post, herunder e-mail og sms, telefon eller brev. EDC-gruppen videregiver ikke mine oplysninger til tredjemand, og samtykket kan altid tilbagekaldes via e-mail til edc@edc.dk.

Læs mere

Mød din lokale ejendomsmægler

   
Der er ingen boliger i den valgte kategori eller kommune.
Vi kan desværre ikke vise indholdet i øjeblikket. Prøv igen senere...

Oplysninger om ejendomsmægleren

Forsikringsoplysninger

Vi har tegnet ansvarsforsikring hos 

HDI Forsikring
Indiakaj 6, 1. sal
2100 København Ø

Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejendomsmæglerforening
Islands Brygge 43
2300 København S

Regler for ejendomsmæglere

Vi er underlagt ejendomsmæglerlovgivningen som administreres af Erhvervsstyrelsen. Læs mere om loven på erhvervsstyrelsen.dk.

Butikken og dens ansatte er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Klager

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, telefon 70 25 36 66. Du kan læse mere om, hvordan du gør på ejendomsmaeglernaevnet.dk.

 

Eller
 

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg, telefon 72 40 56 00. 

 

Du skal være opmærksom på, at du skal betale et klagegebyr på mellem 250 og 700 kr. afhængig af kravets størrelse.

Samarbejdspartnere

EDC samarbejder med en række virksomheder, hvorfra mægleren modtager provision, vederlag, rabat mm.
Kontakt butikken for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Læs mere

Lokale aftaler

EDC Finanscenter 1 A/S
Gjensidige Forsikring
Dansk Boligforsikring
Diakrig
Andel Energi A/S