1.084 boliger til salg i Vejle

Vejle kommunes øverste ledelse er kom­mu­nal­be­sty­rel­sen, som består af politikere valgt af kommunens borgere. Kommunens vigtigste opgaver er at sørge for børnepasning, ældrepleje, folkeskoler, socialforsorg, miljø og teknik.

I Vejle kommune har vi i øjeblikket 1.084 boliger til salg.

Vil du vide, hvad din bolig er værd

Indtast din adresse og få overblik over din boligs værdi - nemt og hurtigt

Med et kvikestimat får du nemt og hurtigt en anslået salgsværdi af din bolig. Mægleren foretager vurderingen fra butikken - så kan I altid aftale et besøg med en mere grundig gennemgang af din bolig senere.

Bestil kvikestimat

1.084 boliger til salg i Vejle kommune

Tilpas søgning
Vis kort

Fremhævede

Andre

Hold dig opdateret med alle nye boligtilbud - nemt og enkelt

Tilmeld dig i dag, så er du ét skridt tættere på at finde den er helt rigtige bolig for dig.

Tilmeld køberkartotek

Køb din nye bolig i Vejle

Der er et væld af gode grunde til, hvorfor Vejle er en attraktiv by at købe bolig i. Selvom det ikke er en af de største byer i Danmark, har byen ufattelig meget at byde på. Og byens centrale placering på landkortet er bestemt heller ikke dårlig.

Her er nemlig relativt kort vej til både Aarhus, København og den tyske grænse, og så er det muligt at komme til at bo rigtig lækkert uden at blive helt ruineret. På denne side finder du alle de boliger, vi har til salg i Vejle. Her er alt lige fra nybyggeri til ældre villaer fyldt med sjæl, og alt derimellem, og modsat mange andre byer i landet, så får du rigtig meget for pengene i Vejle.
Hos EDC-mæglerne står vi altid klar til at hjælpe dig. Vi kan rådgive og vejlede dig til det helt rette boligkøb, og det er uanset, om du overvejer at købe en ejerlejlighed, en andelsbolig, et rækkehus eller noget helt fjerde.

Signalement af Vejle kommune

Vejle Kommune er centralt placeret i Trekantområdet. Vejle er kommunens hovedby, der også er regionscenter for Region Syddanmark. Centerbyerne Børkop, Egtved Give og Jelling er gode handelsbyer med ser­vi­ce­funk­tio­ner og et bredt spekter af arbejdspladser. Vejle Kommune byder på nogle af Jyllands mest attraktive og velbeliggende boligområder - i en særpræget og skøn natur og samtidig tæt på historien og byens faciliteter.
Er­hvervs­mæs­sigt er kommunen især kendt for IT, fødevarer, transport og service. Hovedbyen Vejle er en meget attraktiv handelsby med et stort opland. Om­sæt­nings­mæs­sigt er Vejle Danmarks 5. største de­tail­han­dels­by.
Netop i disse år gennemgår byen en omfattende byudvikling, der har skabt en af landets mest spændende gågader og øger antallet af butikker. To helt nye centre er kommet til. Denne byudvikling binder citycentrene gågademiljøet sammen, således at shopping og underholdning bliver ét.

Her finder du ca. 105.000 indbyggere og mere end 55.000 arbejdspladser. Kommunen har en stærk infrastruktur med motorveje, gode tog­for­bin­del­ser og en international lufthavn. Det betyder fine muligheder for at tiltrække nye virksomheder. Vi­denspro­duk­tion, innovation, kreative er­hvervs­klyn­ger og iværksættere er nøgleord i den nye er­hvervspo­li­tik.

Nye tal viser da også, at Vejle har den største vækst, når der sammenlignes mellem de østjyske kommuner i Tre­kants­om­rå­det og Horsens. Vejle har det største arbejdsmarked, den laveste arbejdsløshed (0,8%), det højeste ind­komst­grund­lag, største vækst på havnen og nu også den største turisme. Byen har manifesteret sig som en ”klog” by, der er domineret af et stort antal service- og vi­dens­ar­bejds­plad­ser. Det er virksomheder indenfor IT, reklame, design, arkitekter og konsulenter i virksomheds- og le­del­ses­ud­vik­ling, der oplever stærk vækst.

Denne type virksomheder kaldes under ét for for­ret­nings­ser­vi­ce, og det er i dag det største erhverv i Vejle med over 5.000 arbejdspladser og en stabil vækst på ca. 400 arbejdspladser om året de sidste 3 år. I det private erhvervsliv er 40% af alle beskæftigede i Vejle Kommune i dag ansat inden for handel og service. Vejle Kommune blev desuden i 2007 kåret som årets iværksætterby i Danmark.

Vejle har manifesteret sig som en ”klog” by, der er domineret af et stort antal service- og vi­dens­ar­bejds­plad­ser. Det er virksomheder indenfor IT, reklame, design, arkitekter og konsulenter i virksomheds- og le­del­ses­ud­vik­ling, der oplever stærk vækst.

Denne type virksomheder kaldes under ét for for­ret­nings­ser­vi­ce, og det er i dag det største erhverv i Vejle med over 5.000 arbejdspladser og en stabil vækst på ca. 400 arbejdspladser om året de sidste 3 år. I det private erhvervsliv er 40 % af alle beskæftigede i Vejle Kommune i dag ansat inden for handel og service. Vejle Kommune blev desuden i 2007 kåret som årets iværksætterby i danmark.

Det vil Vejle Kommune gerne være kendt for

Viden, vækst og velfærd er nøgleordene i visionen for den nye Vejle Kommune. Målet er i fællesskab at skabe en ny stærk Vejle Kommune med en position blandt de mest attraktive i Danmark.

I Vejle vil de: Give mennesker og virksomheder muligheder for at udvikle sig. Have sunde borgere i en sund kommune. Binde attraktioner, natur, miljø og kultur sammen i nye oplevelser. Sikre ligeværdighed mellem land og by. Udvikle nærdemokratiet. Og så går de nye veje og tænker i innovative baner.

Vejle by er kraftcentret, som er under konstant udvikling, med det mål også at være attraktiv for fremtidens borgere og virksomheder. Den skal være en vækstdynamo for hele kommunen og for regionen. Vi vil også være kendt for vores spændende og eks­pe­ri­men­te­ren­de arkitektur, der signalerer områdets kreativitet og dynamik inden for mange områder. Endeligt skal byen udvikle sig grønt og bæredygtigt med fokus på nye miljø- og energirigtige initiativer.

De vil også med deres særlige initiativer for natur, miljø og klima være kendte for deres bidrag til, at Vejle Kommune er et unikt sted for livskvalitet, livsglæde, oplevelser og innovation. Vejle Kommune skal kendes på sine særlige natur- og mil­jøkva­li­te­ter, der tiltrækker og fastholder aktive, innovative og kreative mennesker og virksomheder.

Det vil Vejle Kommune gerne vise frem

Vejle har de store nationale klenodier som Kongernes Jelling, Egtvedpigens Grav og Ravning Broen. Vi har de store attraktioner som Løveparken, Tørskind Grusgrav, Musikteatret Vejle og Økolariet i Vejle. Vi har et splinternyt kunstmuseum, en række andre museer og mange kul­tur­hi­sto­risk interessante steder.
Vi inviterer også til Jelling Festival - Danmarks tredje største festival - samt Vejle Dampfestival.
Naturmæssigt praler Vejle gerne med fjorden med de lækre badestrande, flere lystbådehavne og en travl erhvervshavn. Mun­keb­jergsko­ven og alle de andre skove. Golfbaner, bakker, dale og flad hede – f.eks. Vejle Ådal, Grejsdalen, Randbøl Hede med ”7 års søerne” og Vork Bakker. Byen kan også byde på Gudenåens og Skjernåens udspring og en cykeltur ad den historiske Hærvej.

Kontakt EDC mæglerne i Vejle - vi er for at hjælpe dig godt videre

Vi er eksperter på boligområdet og har et bredt lokalkendskab og netværk, så når du synes, det begynder at blive en smule uoverskueligt at finde rundt i boligjunglen, så er der rigtig meget hjælp at hente her hos os. Vi kender til de forskellige områder, og alt efter hvad dine ønsker og behov er, så kan vi guide dig til det rette sted – samtidig kan vi nogle gange åbne dine øjne for nogle muligheder, du måske ikke selv havde overvejet. Kort sagt, så er vi her for din skyld, og du er derfor altid velkommen til at give os et kald. Find din mægler lige her.