Få overblik over alle huse til salg i Aarhus Kommune

Skal din nye bolig være en villa? Enten som nybyg, nyrenoveret eller med plads til at sætte dig helt eget præg på boligen? Hos os findes der mange attraktive huse til salg i Aarhus - området for henholdsvis børnefamilien og parret, såvel som ældre og unge. Uanset om du er førs­te­gangs­kø­ber, vil foretage et forældrekøb eller udskifte din nuværende bolig, hjælper vi dig godt igennem hele processen. Se oversigten herunder over alle populære villaer til salg i Aarhus og omegn lige nu.

2.403 villaer til salg i Aarhus kommune

Tilpas søgning
Vis kort

Fremhævede

Andre

Hold dig opdateret med alle nye boligtilbud - nemt og enkelt

Tilmeld dig i dag, så er du ét skridt tættere på at finde den er helt rigtige bolig for dig.

Tilmeld køberkartotek

Aarhus Kommune emmer af muligheder og attraktive villaer

Aarhus er Danmarks næststørste by og fungerer som det pulserende samlingspunkt for kommunen. Her finder du et livligt studiemiljø og et væld af jobmuligheder. Ligeledes byder byen på mange spændende kulturelle begivenheder, sport­sak­ti­vi­te­ter, musikalske events for ikke at tale om de mange caféer og restauranter, der også har bidraget til, at Aarhus for alvor er kommet på det internationale landkort for populære turist­desti­na­tio­ner.

Det er dog langt fra blot i Aarhus centrum, at du finder muligheder for aktiviteter, uddannelse, job og lignende. Kommunen indeholder flere områder, der er i rivende vækst, og som tiltrækker en lang række af forskellige typer af boligkøbere. Især i de om­kring­lig­gen­de byer ved Aarhus er det for mange attraktivt at kigge på hus, da børnene kan have sin hverdag her, men forældrene nemt kan passe sit job inde i Aarhus eller i andre dele af Østjylland.

Vi er med dig hele vejen i dit huskøb

Der er meget at holde styr på, når du ønsker at købe nyt hus i Aarhus, og det kan hurtigt, og derfor er det en god idé at have en erfaren rådgiver med på sidelinjen. Vores købsrådgivere står klar til at hjælpe dig gennem hele købsprocessen, lige fra du har fundet en interessant bolig, til du er kommet på plads i dit nye hus. Sådan har vi gjort det i mere end 50 år nu - og sådan bliver vi ved.

Skal du også sælge?
Skal du samtidig sælge din nuværende bolig, hjælper vi dig også godt gennem salgsprocessen. Her kan du blandt andet bestille et Salgstjek - helt gratis og uforpligtende - og få en grundig vurdering af din boligs potentielle salgsværdi, et dybdegående overblik over økonomien samt gode råd til at gøre den komplet salgsklar.

Læs mere om køb og salg her

Få direkte besked om nye huse til salg i Aarhus

Aarhus er en storby, hvilket giver dig mange muligheder for indkøb, underholdning og kultur. Det er let at komme til og fra Aarhus, og der er gode trans­port­for­bin­del­ser fra banegården i centrum af byen. Aarhus byder på en smuk balance mellem de gamle bygninger i den Gamle By til de moderne bygninger ved havnefronten og med Aros kunstmuseum, der bryder op mellem centrums charmerende bakkede gader.

Drømmer du om at bo tæt på grønne områder tæt ved skoven, med udsigt til havet eller i hjertet af Aarhus med nem adgang til offentlig transport, så du nemt kan komme rundt? Måske leder du efter et klassisk villahus i et roligt kvarter, et charmerende byhus, et moderne nybyggeri eller et roligt landsted? Det er ikke altid, at det er lige nemt at finde et hus i Aarhus, der passer til dine ønsker, behov og ikke mindst dit budget.

Finder du ikke den rette bolig til salg i Aarhus ved første søgning, kan du altid tilmelde dig vores landsdækkende køberkartotek helt gratis. Med én tilmelding kan du holde dig opdateret på hele boligmarkedet og få direkte besked i din indbakke, når der er nye huse til salg i Aarhus, der matcher dine kriterier. Desuden får du adgang til alle vores diskretsager. Dermed kan du gøre vejen til din nye drømmebolig endnu kortere.

Tilmeld dig vores køberkartotek her

Kontakt din lokalkendte mægler i Aarhus og omegn

Vi er både den største og ældste ejen­doms­mæg­ler­kæ­de på markedet. Det betyder, at du altid har mulighed for at få erfaren rådgivning hos en af vores mange lokalkendte mæglere rundt om i hele landet - naturligvis også i Aarhus Kommune. Vi er der også altid, når du har brug for os. Derfor kan du altid kontakte vores mæglere angående netop de spørgsmål, drømme og andet, du end måtte have i forbindelse med dit boligkøb.

Find din mægler her