EDC Erhverv Poul Erik Bech

Erhvervsmægler, Esbjerg

Velkommen til EDC Erhverv Poul Erik Bech Esbjerg – din lokale erhvervsmægler med speciale i er­hverv­se­jen­dom­me i Esbjerg og hele det sydvestjyske område.
Vi er et lokalt forankret erhvervsteam bestående af kompetente er­hvervs­mæg­le­re med et indgående kendskab og et stort netværk i det sydvestlige Jylland. Geografisk spænder vi bredt og dækker bl.a. områderne i og omkring Esbjerg, Ribe, Bramming, Varde, Oksbøl og Ølgod – kort sagt fra Skærbæk i syd til Skjern i nord og til Holsted og Vejen i øst. Du finder os i det centrale Esbjerg, tæt på gågaden.
Vi er din lokale erhvervsmægler med mange års erfaring inden for udlejning, køb, salg og vurdering af er­hverv­se­jen­dom­me i Esbjerg.
Vores team bygger på forskellige kompetencer og erfaringer, der sammen sikrer dig den bedste service
Vores er­hvervs­mæg­le­re har tilsammen mere end 35 års erfaring på ejen­doms­mar­ke­det, og har et indgående kendskab til, hvad der rører sig på markedet og trækker desuden på et stort bagland af net­værks­for­bin­del­ser. Herudover har centret en RICS-certificeret vur­de­rings­spe­ci­a­list og en erhvervsmægler med mange års erfaring inden for den finansielle sektor, hvilket sikrer dig de bedste forudsætninger for en solid rådgivning.
Når du samarbejder med os, får du ikke blot glæde af den lokale erhvervsmægler. Vi er nemlig en del af Danmarks største og eneste landsdækkende mæg­ler­virk­som­hed med over 700 medarbejdere, mere end 70 boligbutikker, og vi samarbejder med vores 19 erhvervscentre på tværs af hele landet om at løse dine udfordringer.
EDC Poul Erik Bech har over 40 års erfaring og er en del af EDC-gruppen. Vi er med andre ord både lokale, regionale og nationale, og derfor kan vi også altid yde den bedste rådgivning i forbindelse med salg, udlejning og udvikling af er­hverv­se­jen­dom­me. Vores landsdækkende netværk og løbende kontakt til søgende kunder giver os en klar fordel, hvad end der er tale om at finde en ny lejer til dit tomme lejemål, afsætte din ejendom eller anskaffe den næste til din portefølje
Vi er hverken ejet af en bank eller et re­al­kre­di­tin­sti­tut. Vi er den eneste store fondsejede mæg­ler­virk­som­hed i Danmark. Vi har et ønske om at give noget tilbage til de lokalsamfund, vi er en del af. Størstedelen af virksomheden er ejet af den almennyttige fond Poul Erik Bech Fonden. Gennem overskuddet i mæg­ler­virk­som­he­den støtter Poul Erik Bech Fonden foreninger, hvor frivillige ildsjæle gør en forskel for udsatte børn og unge. Kender du en lokal forening, der har brug for en håndsrækning, så hører vi meget gerne fra jer?

Læs mere på www.poulerikbech.dk

EDC Erhverv Poul Erik Bech Esbjerg blev etableret i 1999, og er siden da vækstet både hvad angår bemanding og aktiviteter. Vi står stærkt på markedet, og står til rådighed til at hjælpe netop dig med salg eller køb af er­hverv­se­jen­dom­me.
Vi, hos EDC Erhverv Poul Erik Bech i Esbjerg, ser frem til at samarbejde med dig.

EDC Erhverv Poul Erik Bech
Kirkegade 96700 Esbjerg
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
21 64 29 32
Åbningstider
Mandag
08:30 - 17:00
Tirsdag
08:30 - 17:00
Onsdag
08:30 - 17:00
Torsdag
08:30 - 17:00
Fredag
08:30 - 16:00
Lørdag
Lukket
Søndag
Lukket

Find ud af, hvad din ejendom er værd

Bestil en professionel, gratis og uforpligtende salgsvurdering af din er­hverv­se­jen­dom, og bliv kontaktet af en af vores er­hvervs­mæg­le­re.

Bestil salgsvurdering

Nyhed i ejen­doms­bran­chen

CityFact giver adgang til relevant ejendomsdata om netop din by

EDC Erhverv Poul Erik Bechs analyseprodukt kaldet CityFact, giver dig mulighed for at gå i dybden med relevant ejendomsdata fra en række af de største byer herhjemme.

CityFact giver således omfattende områdespecifik viden om netop din by og samler markedsdata for ejen­doms­seg­men­ter­ne bolig, kontor, detail, lager, logistik og pro­jek­t­ud­vik­ling, herunder data om tomgang, markedsleje, afkastkrav, ud­vik­lings­om­rå­der, byggeaktivitet etc.

Læs mere og skriv dig op her

Vores er­hvervs­mæg­le­re